diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | Hubnutí - Chytrá žena
Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Katka
Datum vložení:
13:28 10.12. 2008
Poslední odpověď:
02.01.2009 13:58 hod.
Dotaz : Hubnutí
Dobrý den. Pred 5 mesici jsem odeltela do USA na studijni pobyt na rok. A jiz jsem pribrala 15kg a take se mi objevila celulitoza. Vážím 70kg a měřím okolo 173 cm. Vsechno moje obleceni se mi zvetsilo nejmeně o číslo,včetně spodního prádla. Dříve sem měla velmi malá prsa a proto bych chtela vedet,jestli existuje nejaka dieta popripade aktivni cviceni abych schodila nadbytecna kila prevazne na hyzdich a briše a minimalně na poprsí. Zaroven bych se chtela se chtela zbavit i celulitozy. Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka

Vložil:
Datum vložení:
13:58 02.01. 2009
Změna životního stylu, odlišná skladba stravy, preference potravin fast foodu, baget a pod.v kombinaci možná se zvýšeným stresem mohlo způsobit Vaš nárůst váhy. Při výšce 175 cm a váze 70 kg sice nemáte nadváhu, ale určitě tento stav nepodceňujte. Pokud jste přibrala 15kg za 5měsíců, znamená to nárůst Váhy cca 3 kg za měsíc!!!!! Váš jídelníček je tudíž nejméně o 3000 kJ bohatší, než by měl být. Podívejte se na www.merrylinka.cz, kde můžete využít program pro vyhodnocení nutriční stravy E - master a pokuste se spočítat Váš denní energetický příjem. Naleznete tam i ukázkovou dietu a další inspiraci k hubnutí. Omezte sacharidové potraviny (pečivo, přílohy, sladkosti) a tučné potraviny (nejezte smažené pokrmy a hlídejte si i skryté tuky). Jezte hodně zeleniny a nizkotučných mléčných výrobků. Dostatečně pijte - neslazené nápoje. pomůže Vám to i při prevenci celulitidy. Cvičit můžete jakékoliv cviky, nemáte nadváhu, tudíž nemusíte hlídat nadměrnou zátěž na nosné klouby. Pro hubnutí je nejvhodnější aerobní pohybová aktivita - rychlá chůze, aerobic, jízda na kole aj. Od 7.1. startuje nová soutěž na www.merrylinka.cz - Dovolená s novým pasem - do léta štíhlejší, která by pro Vás mohla být motivací. Můžete zhubnout a zároveň vyhrát zájezd k moři pro 2 osoby, váhu, poukaz na oblečení a řadu dalších cen.

S pozdravem
Mgr. Iva Belasová
Poradna Merrylinka

Více informací najdete také na www.merrylinka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Hubnutí
Datum vložení:
14:03 23.12. 2008
Dobrý den, taky jsem měla podobný problém. Mě na dietu pomáhá akupunkura. To je zavedená miniaturná jehlička a drží se při tom dělená strava. Jehlička napomáhá k tomu, aby se dali ovládat chutě. Mě to pomohlo, tak vám můžu doporučit, aby jste to zkusila. Ale záležá jen na Vás.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !