diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | JEŠTĚ - Chytrá žena
Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
MARCELA
Datum vložení:
22:20 29.12. 2008
Poslední odpověď:
13.10.2009 12:43 hod.
Dotaz : JEŠTĚ
BYCH CHTĚLA POPROSIT O SESTAVENÍ JÍDELNÍČKU.MĚŘÍM 165 CM A VÁŽÍM 72KG. POHYBU MÁM(SI MYSLÍM)DOST. DĚKUJI M.

Odpověď odborníka

Vložil:
Datum vložení:
22:23 29.12. 2008
Dobrý den, sice nepíšete o Vašem věku, což je také při určování BMI důležité, ale máte ho přez 26, což již tedy je mírná nadváha.
Rozhodně Vám doporučím dodržování zdravé životosprávy, zajištění pitného režimu pro Vaše tělo, hodně ovoce a zeleniny.
Pokud budete chtít zpracovat osobní jídelníček (což bych Vám doporučila), je třeba kontaktovat pracoviště k tomu určená. Na stránkách Merry linky máte také ukázky jídelníčků.
Chytrá Žena

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Datum vložení:
12:41 13.10. 2009
Ahojky, našla jsem docela šikovné stránky, kde je kalorická kalkulačka, výpočet BMI, výpočet bazálního metabolismu, vzorový "hubnoucí" jídelníček přímo na míru podle vašich hodnot atd. Celkem užitečné, abychom si také uvědomili, co do sebe někdy nacpeme..............a ani nemusíme:-)

Vložil:
Datum vložení:
15:33 16.02. 2009
Dobrý den, ze své zkušenosti mohu říci, že jsem také měla problém s váhou. Zhubla jsem 7 kilo během pul roku a váhu už si držím pres rok. Žádnou dietu jsem nedržela a ani nemám žádný speciální jídelníček, pouze jsem se přestala přejídat. Jezte dlouho, hodně kousejte a nečejete až budete mít přeplněný žaludek. Také jsem přestala pít ihned po jídle nebo během jídla, ale až tak 10 minut po jídle. Omezila jsem sladké limonády, a hodně piji vodu nebo mírně chucenou šťávu. Vhodné je rozhodně celozrnné pečivo, ryby, kuřecí maso. Jogurty normální, nikoli se sníženým obsahem tuku!!! Omezit jídla smažená na tuku a oleji. Místo čokolády sušené ovoce. Ale jinak jsem čokoládu z každodenního jídelníčku nevypustila. Malé množství je zdravé :-) Jo a knedlíky, bábovky a buchty jím pouze výjimečně. Nečekejte na pocit hladu a jezte pravidelně a nejdéle 3-4 hodiny před spaním. A pohyb? Hlavně cvičení při, kterých se zapotíte a nějakou dobu trvají. Kolo, různé aerobní cvičení,...Plavání není zrovna nejlepší. A hodně uklízejte. To je taky hodně pohybu :-) A to vše opravdu zabírá. Nyní mám stále při 170cm/59kg.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !