tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | menstruace při těhotenství - Chytrá žena
Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Jana
Datum vložení:
12:57 14.12. 2008
Poslední odpověď:
05.01.2009 17:47 hod.
Dotaz : menstruace při těhotenství
Dobrý den!Ráda bych se zeptala,zda je možné těhotenství či ne??Jsem na rozpacích.Měla jsem dostat menstruaci 5.11. a nedostala.Jindy jsem ji měla vždy pravidelně na den i když byla spíš slabá.Tak jsem si udělala těhotenský test,jeden odpoledne a druhý další den ráno a byly oba pozitivní.Pak jsem šla za další dny na gynekologii.Tam mi pan doktor řekl,že mi to ještě nemůže říct na 100%,ale že tam něco je a má to 2,5mm,což je 3.týden těhot.Ale ted jsem 13.12. dostala menstruci a kupodivu je úplně normální oproti těm předchozím.Ale dostavila se o 9 dní později.Tak ted nevím,jestli čekám miminko nebo ne???Těšili jsme se,že už to konečně vyšlo a teď tohle?????Děkuji za Vaše názory a odpovědi.

Odpověď odborníka

Vložil:
Datum vložení:
13:03 14.12. 2008
Dobrý den, menstruace je při těhotenství běžná, některé ženy menstuují třeba 3 měsíce po sobě a vůbec nevědí, že jsou těhotné.
Jen mě zaráží, že jste tyto informace nedostala od svého lékaře, když už jste u něj byla. Máte jít na další kontrolu, nepíšete, jako info jste dostala, zda vyčkat apod. Je ale také pravda, že 3 týdny je brzo na vyslovení definitivního verdiktu.
Opravdu s velkou pravděpodobností těhotná jste, pokud to i testy ukázaly. Doporučuji Vám nyní opravdu vyčkat, tak za 14 dní si udělat znovu test a pokud bude pozitivní, navštívit opět Vašeho lékaře.
A jen poznámka pro všechny: před návštěvou jakéhokoliv lékaře si sama pro sebe určete otázky, na které chcete dostat odpověď a Vašeho lékaře se ptejte! Nemějte strach či obavu. Pak příjdete domů a jste na rozpacích, protože vlastně nic nevíte a žijete tak ve větší nejistotě.
Chytrá Žena

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Datum vložení:
17:47 05.01. 2009
No já se přesvědčila,že ne vždy je menstruace a krvácení normální.Protože v mém případdě šlo bohužel o samovolný potrat. Tak snad se to povede příště :)

Vložil:
menstuace
Datum vložení:
15:12 05.01. 2009
Mohu říct, že mentruace v těhotenství je celkem běžná, já sem to sice nezažila, ale moje kamarádka měla mentruaci až do páteho měsíce těhotenství

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !