diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | ---- - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Miroslava
Datum vložení:
18:18 27.01. 2008
Poslední odpověď:
24.02.2008 17:05 hod.
Dotaz : ----
Neznáte nějakou dietu, která by mi pomohla. Vážím cca 47 kg. Je mi 16 let, ale mám malou výšku, asi 160 cm. Moje mamka je trošku silnější a já se bojím, abych nebyla po ní. Vše totiž tomu nasvědčuje. Občas si říkám, že jsem hubená, ale někdy se mi zdá, že ty kila pořád naskakují. Mamka nadává když nejím, ale jen se bojím, jak budu vypadat. Budu ráda, když mi poradíte co jak, předem děkuji.

Odpověď odborníka

Vložil:
Mgr. Iva Belasová
Datum vložení:
13:53 06.02. 2008
Vaše maminka má bohužel pravdu. Vím, že to nerada slyšíte, ale ve Vašem případě bych Vám hubnout opravdu nedoporučovala. Vaše BMI je okolo 19 – což je na spodní hranici normální váhy. Jedincům s BMI pod 18,5 hrozí zdravotní problémy podobající se až příznakům anorexie - ztráta menstruace, únava, vypadání vlasů, porucha zrakové percepce, časem i celkové vyčerpání. BMI kolem 20 je ideální. Jezte zdravě a cvičte. Vaše postava se vytvaruje a budete se cítit spokojená. vychrtlé krásky již dávno nejsou in.

S pozdravem
Mgr. Iva Belasová
Poradna Merrylinka

Více informací najdete také na www.merrylinka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Miroslava
Datum vložení:
17:05 24.02. 2008
A je možné, že můžu vypadat postavově jako rodiče? Myslím tím svojí váhu, výška se mi potvrdila ;o)

Vložil:
Miroslava
Datum vložení:
17:04 24.02. 2008
Asi máte pravdu, vím, že se má jít více a po menších dávkách. Vždy když si jdu koupit nějaké potraviny , pořád se musím koukat kolik tam je tuků. Doufám, že to nedělám zbytečně. Mamka mi tvrdí, že třeba některé lehké jogurty jsou i tučné, byla bych ráda, jestli by jste mi poradili, kterým jídlům a potravinám se mám vyhýbat, po kterých se nejvíce přibývá na váze. :o) Děkuji

Vložil:
Karamelka
Datum vložení:
09:52 05.02. 2008
Milá slečno,tvé obavy jsou zcela zbytečné.Je mi 32let a měřím 160.Tak že vím o čem mluvíš.V žádném případě si nemyslím že bys měla mít strach s toho že budeš mít nadváhu nebo že budeš více při těle.To že rodiče mají více kilo si můžou za to samy je to životním stylem a přístupem k sama k sobě.Ad´chceš nebo né tvé tělo se bude nějakou dobu měnit v ženu a to znamená že pokud přibereš tak to jen tím že třeba povyrosteš a začneš se zaoblovat(jako každá žena)pak už bude záležet jen na tobě jak se budeš udržovat.Jak budeš jíst a hlavně jak budeš zodpovědná sama ke svému tělu.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !