diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | - Chytrá žena
Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Pavlína
Datum vložení:
18:32 06.12. 2007
Poslední odpověď:
09.12.2007 20:54 hod.
Dotaz :
Ráda bych sse zeptala, zda li je moje váha v normě, nebo na hranici.vážím 56 kg a měřím 163 cm.A je normální, že mi váha kolísá+- 2 kg v týdnu? dŠKUJI ZA ODPOVĚĎ a přeji krásné a veselé vánoční svátky a mnoho dárků pod stromečkem.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
aiila
Datum vložení:
20:54 09.12. 2007
je to zdravá váha. Mě také váha hodně kolísá, ty 2 kilo jsou běžné.

Vložil:
uuu
Datum vložení:
17:14 08.12. 2007
Výsledek z BMI kalkulačky: ¨"BMI je 21 Za lidi s normální váhou jsou počítání ti, kteří si spočítají BMI mezi 18,5 a 24,9. Takoví lidé si mohou gratulovat. Mají ideální váhu a nehrozí jim žádná rizika vyplívající z problémů s váhou. Zdravotní rizika: Minimální Vaše optimalní váha by měla být 57kg. Nyní je 56kg" jinak, váha běžně kolísá i během dne (ráno je nižší - člověk je mírně dehydratovaný) a v průběhu měsíce (tělo před menstruací zadržuje vodu)

Vložil:
Kolousek
Datum vložení:
12:01 07.12. 2007
dle meho nazoru by jsi mela mit tak kolem 53kg. Nej jednodussi je spocitat si BMI (pomer tve vyzky a vahy) a pak budes vedet jak jsi na tom.Hlavne take zalezi zda mas nejake svalstvo ci te priroda obdarila na urcitych partiich.Ja jsem napriklad zhubla 25kg a jsem velice spokojena a citim se jak znovu zrozena.

Vložil:
MisickaT
Datum vložení:
19:36 06.12. 2007
No řiká se, že máš mít o 10 míň než měříš... což je tedy u tebe 53. Ale u každýho se dá brát jinak, protože máš jinej poměr svalu a tuků. Takže podle váhy bych to příliš nebrala. A jinak s tim kolísáním... Sem na tom uplně stejně. Takže to asi neva:-)

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !