diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | dieta a unava - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
maya
Datum vložení:
11:13 06.10. 2008
Poslední odpověď:
07.10.2008 16:45 hod.
Dotaz : dieta a unava
Dobry den Muj muz ma dost velkou nadvahu. Pokazde, kdyz zacne drzet dietu [ji pravidelne 4x denne polovicni porce, bez cukru], tak si stezuje na velkou unavu, toci se mu hlava, nema zadnou energii. Co delat? Jak se techto veci vyvarovat? Dekuji

Odpověď odborníka

Vložil:
Mgr. Iva Belasová
Datum vložení:
16:45 07.10. 2008
Je možné, že dieta, kterou dodržuje Váš manžel je pro jeho organismus příliš přísná. Striktním omezením sacharidů může dojít k výraznému poklesu inzulínu a mohou se dostavit stavy, které popisujete. Určitě byste měla tento problém konzultovat s jeho ošetřujícím lékařem a nechala bych mu změřit glykémii. Pokud má Váš manžel vyšší stupeň nadváhy, doporučila bych konzultaci s obezitologem. Nevím odkud jste, ale kontakty na lékaře, kteří řeši obezitu naleznete na www.merrylinka.cz.
Doporučila bych sestavit mémě přísnou dietu, porce mírně zvýšit, přidat bílkoviny, zařadit hodně zeleniny a ovoce a pozvolna ubírat. Je možné, že rozdíl mezi běžným denním energetickým příjmem a energeickým příjmem při dietě je příliš velký a organismus takto reaguje.

S pozdravem Iva Belasová

Více informací najdete také na www.merrylinka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
SVATA
Datum vložení:
15:12 07.10. 2008
taky může manžel zkusit pít čaj Oolong (Růžová zahrada) kupovala jsem ho Bille asi za 30kč.

Vložil:
SVATA
Datum vložení:
11:39 06.10. 2008
at´ manžel zkusí pít Kotvičník zemní,je to bylinka a splaluje tuky ,které předělá na svalovou hmotu,unaven by neměl být.Mě aspoň dodává energiji.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !