diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | hubnu správně - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Lenka
Datum vložení:
20:29 14.10. 2007
Poslední odpověď:
24.10.2007 21:29 hod.
Dotaz : hubnu správně
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli hubnu správně..jím pravielně 5x denně naposledy v pět hodin večer, v sedm hodin cvičím doma 6x týdně 25-30minut a potom 4minuty jezdím na rotopedu(někde jsem se dočetla, že je to tak správně:-)) a potom už nejím nic..kolem deváté chodím spát.chtěla bych zhubnout alespoň 8kilo..moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka

Vložil:
Mgr. Iva Belasová
Datum vložení:
21:29 24.10. 2007
Myslím, že hubnete i cvičíte správně. Pro hubnutí je nutné upravit si i jídelníček a jíst cca 5x denně v menších porcích, hodně pít, jíst zeleninu, ovoce, kvalitní bílkoviny, celozrnné pečivo, kuřecí maso a ryby a sladkostmi se obdarujte jen čas od času. Váš denní energetický příjem by se měl pohybovat okolo 5000 kJ. Ohledně stravování se můžete inspirovat na našich internetových stránkách www. merrylinka.cz, popř. na bezplatné telefonní lince 800 116 116.

Aerobní cvičení je vhodnější zařadit na ráno, ale pokud cvičíte večer nevadí to. Po večerním cvičení byste již neměla jíst, což děláte. Po cvičení tedy hodinu až dvě nejezte (netýká se to ale proteinového nápoje, ten by měl být vypit do 30 minut po posilování).Tělo ještě cca hodinu spaluje, i když již necvičíte, proto je potřeba, abyste organismus nezatěžovala další činností.

Věřím, že se úspěch brzy dostaví.

S pozdravem Mgr. Iva Belasová

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !