diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | hubnutí - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Radka
Datum vložení:
12:00 23.10. 2007
Poslední odpověď:
23.10.2007 17:10 hod.
Dotaz : hubnutí
dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pred porodem jsem měla v pase 61 cm a ted asi 4 roky po porodu mám o 20 cm více, jak mam přiško shodit abych ho měla stejně štíhle jako dříve, jinak nemam problemy , jsem štíhla akorat to bříško děkuji.

Odpověď odborníka

Vložil:
Mgr. Iva Belasová
Datum vložení:
17:10 23.10. 2007
Po porodu se ženský organismus mění nejen po hormonální stránce, ale může se změnit i celková postava. Někdy může mamince po porodu zůstat vytahaná kůže po porodu, nepěkné strie, celulitida a pod. Je to oběť ženy za krásné miminko. Navíc muži a ženy mají jiné rozložení tukové tkáně. Tuk se u žen ukládá hlavně v bocích a na stehnech a také v oblasti pasu vlivem hormonu estrogenu a progesteronu. Muži trpí zase androidbním typem obezity, tzn. mají více nahromaděný tuk v horní části těla. Po porodu se Vám mohla zároveň zvětšit děloha a Vaše břišní svalstvo může být ochablé. Nezoufajte a začněte cvičit cviky na posílení břišních svalů, zařaďte i cvičení aerobního charakteru. změňte stravovací návyky, hodně pijte. Určitě se Vám zpevněné bříško bude více líbit. Popř. si o Vašich problémech popovídejte se svým gynekologem. Inspirovat se můžete na našich internetových stránkách www. merrylinka.cz.

S pozdravem Mgr. Iva Belasová

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !