diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | Hubnutí - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Hana
Datum vložení:
12:57 11.02. 2008
Poslední odpověď:
08.05.2008 19:29 hod.
Dotaz : Hubnutí
Prosím o radu. Je mi 28 let a teď momentálně vážím 101kg. Při těhotenství jsem nabrala 29kg. To se mi podařilo zdárně schodit za 11 měsíců, ale ťeď se to zastavilo a nejde mi dál hubnout. Jím zdravě a cvičit můžu jen určité cviky jsem po operaci kolene. Co bych měla udělat, abych zase začala hubnout.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Rennie
Datum vložení:
19:29 08.05. 2008
Jestli můžu poradit, tak nejúčinnější je opravdu jíst každé 3 hodiny - vždy něco malého - tělo po dlouhých pauzách netvoří zásoby na horší časy, zrychlí se metabolismus a když přidáš i cvičení, tak zaručeně zhubneš. A taky nezapomeň, že hubnutí záleží i na psychické pohodě, takže klid, nenervovat se, když to nejde, nepovolit a pokračovat... však ono se to zase rozhoupe - uvidíš! Chce to jen vytrvat, dostatek motivací a pevnou vůli!

Vložil:
kacice
Datum vložení:
09:53 08.05. 2008
Milá Hani, zkoušela jste už dělenou stravu? Já ano, jen tak ze zvědavosti, a zhubla jsem 3 kg za měsíc. Taky je dobré, pokud to zdravotní stav dovolí, držet aspoň 1 den ovocný nebo zeleninový, hlavně nehladovět! Tělo si to pamatuje a ukládá zásoby tuku při dalším nárazovém jídle. A hodně pít, ne sladké limonády, zkuste bylinkové čaje, minerálky ředěné obyčejnou vodou. Držím palce.

Vložil:
serach
Datum vložení:
12:43 04.04. 2008
pokud opravdu nic vám nepomáhá tak vám zaručeně pomohou bio produkty na redukci váhy a zlepší vámi zdravotí stav aby jste se citila co nejlepe www.snama.cz/altea-16 tady máte odkaz konzultace jsou zdarma a budete mít svého poradce

Vložil:
kasenkak
Datum vložení:
17:23 05.03. 2008
Ahojky, já jsem taky měla problémy s chudnutím a nevěděla jsem co dělat, kamarádka mi poradila zkusit přírodní doplňky stravy a opravdu mi to hodně pomohlo. Zhubla jsem za 3 měsíce 8 kilo. Seznámila jsem se paní, co chodila i k diabetologovi a i s ním nezchudla. Ale po tomto zchudla za 10 měsíců 13,5kg, problém byl u ní ještě se štítnou žlázou, ale i tak to úspěšně zvládla. Vím, že toto není nejlevnější, ale funguje to a to je podstatné!!!

Vložil:
Makena
Datum vložení:
13:40 15.02. 2008
Hani, já mám sice o několik kilo méně, ale dnes jsem si našla na merrylince nejbližší poradnu hubnutí a objednala se. Sama bych asi nikdy nezhubla, tak zkuste to samé. Zrovna jsem objednala i kamarádku a jdem do toho společně. Držím pěstičky, ať je z Vás brzy zase kočka

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !