diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | Jak ztloustnout?? - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Monika
Datum vložení:
23:11 15.02. 2008
Poslední odpověď:
07.08.2008 15:21 hod.
Dotaz : Jak ztloustnout??
Chtěla bych se zeptat jak mám ztloustnout???Jsem strašně hubená,všichni mi řikají že jsem jak anorektička...je mi 13 let.Prosím o radu

Odpověď odborníka

Vložil:
Mgr. Iva Belasová
Datum vložení:
11:50 31.03. 2008
Nebuď ze své postavy nešťastná. Ve 13. letech prochází organismus řadou změn a zcela se mění i postava, hlavně rychle rosteš. Za rok můžš mít zcela opačné problémy. Organismus má v tomto období i velké nároky na výživu. Doporučuji jíst pravidelně, udělat si na jídlo čas a nevynechávat jednotlivá hlavní jídla. Můžeš si dovolit jíst různé ořechy a semínka, protože jsou výhodným zdrojem nenasycených mastných kyselin, sušené ovoce (obsahuje velké množství vlákniny a některých vitaminů), můžeš si dopřát sýry a jogurty, včetně těch, které mají vyšší obsah tuku, jsou výborným zdrojem vápníku a vitaminů, rozpustných v tucích. Müsli směsi s oříšky a ovocem jsou cenným zdrojem kvalitních sacharidů. Bez obav je možno jíst i takové pochoutky, jako je velmi kvalitní čokoláda. Do jídelníčku zařaď i celozrnné pečivo, můžeš si přidat i větší porce. V lékárně lze zakoupit i výživové drinky, které jsou vhodné pro zvláštní výživu, které bys pila mimo své obvyklé jídlo.

Pokud by se ani poté výsledek nedostavil, doporučuji obrátit se na svého ošetřujícího lékaře, který by vyloučit onemocnění štítné žlázy, popř. napsat doporučení na gastroenterologii.

Přeji hodně úspěchů.

S pozdravem
Mgr. Iva Belasová
Poradna Merrylinka

Více informací najdete také na www.merrylinka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
omega4
Datum vložení:
15:21 07.08. 2008
Když jsem byla stejně stará jako ty, měla jsem podobný problém (164 cm a 34 kg). Postupně se mé tělo trošku zaoblilo. A teď po narození našeho drobečka, mám váhu naprosto normální. Vyčkej, ono se to všechno spraví!

Vložil:
bramburkaa
Datum vložení:
07:48 18.04. 2008
V tomto případě(jistě i ve všech ostatních) je rada odborníka dostatečná. Já mám sice opačný problém, ale ono je to vše podobné. Pokud ta štíhlost nepřekračuje meze, stačí jen správně jíst. Jinak bych opravdu zašla k lékaří, on už bude vědět co a jak. Má sestra bývala štíhlá jak proutek, byl na ni hroznej pohled. Dnes má dvouletou holčičku a potřebovala by pro změnu zhubnout.

Vložil:
RENA122
Datum vložení:
18:23 28.03. 2008
můj muž měl podobný problém pak jedl PANGAMIN PIL GLYKOPUR PRAVIDELNĚ JEDL PŘIBRAL ZA DVA MĚSÍCE 6KILO

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !