diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | mamka - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Andrea
Datum vložení:
10:33 13.07. 2008
Poslední odpověď:
16.07.2008 18:49 hod.
Dotaz : mamka
Mojí mamce je 50 let a za poslední 3 roky dost stloustla, kvůli zdravotním potížím nemůže moc sportovat (jen jezdí na kole), jí také celkem zdravě. Nemůžete doporučit nějaký přípravek, který by jí pomohl tak 3 - 4 kg zhubnout? Díky.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Lionela
Datum vložení:
18:49 16.07. 2008
Dobrý den,sportováním je možné myslet i větší procházky. Při nemožnosti aktivnějšího sportu jej může vaše maminka nahradit i delšími pravidelnými procházkami a efekt to bude mít stejný. Co je potřeba dodržovat:přehnaná aktivita ze začátku diety a cvičení. Stačí opravdu jen důsledně dodržovat každodenní půlhodinovou procházku a cvičení bude dostatečné, dále výborný produkt na hubnutí je jablečný ocet, nepasterizovaný, nefiltrovaný s matečnou kyselinou.seženete v prodejnách zdravé výživy.Je tu ještě možnost tzv.novinky ve formě xylitol cukru.málokdo se dokáže bez cukru obejít a tento druh je naprosto zdravý. Je odebrán z několika druhů stromů, které tento cukr produkují. Vyrábí jej i společnost naturessunshine.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !