diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | Správný jídelníček - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Veronika
Datum vložení:
21:59 04.08. 2008
Poslední odpověď:
20.08.2008 12:55 hod.
Dotaz : Správný jídelníček
Dobrý den, nevíte někdo o někom kdo by mě sestavil správnou skladbu jídelníčku a celkově poradil co dělat, kdy co a jak jíst? Potřebuju nutně zhubnout, už se na sebe nemůžu dívat. Ale hlavně nechci pít takový nějaký ty hubnoucí nápoje místo jídla apod. Předem děkuji

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
01:00 01.01. 1970
Dobrý den,
bez jakýchkoliv zábran se obraťte na Merrylinku, tam Vám poradí nejbližší kontaktní místi k Vašemu bydlišti.



Více informací najdete také na www.merrylinka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Evulka21
Datum vložení:
12:55 20.08. 2008
Nějaké rady do jídelníčku mám.E

Vložil:
kdaisy
Datum vložení:
16:42 13.08. 2008
K hubnutí je potřeba zapojit i cvičení. Stačí třeba hodinka na rotopedu, dotoho vložit sedy lehy,podle toho kde potřebujete zhubnout) Stavu bych upravila takto: Snídaně - cereálie s nízkotučným mlékem, ovoce (můžete třeba i tmavé pečivo, ale zapomeňte na normální rohlíky) Svačina - třeba jogurt a ovoce Oběd - pečené nebo dušené drůbeží nebo rybí maso, jako přílohu zeleninové saláty, nebo trochu rýže, brambory (hlavně ne knedlíky, hranolky :-)) Svačina - Zelenina, ovoce Večeře - lehčí Nepít alkohol, porce rozdělit do menších dávek a jíst častěji. Mezi jídly dodržovat pravidelné odstupy. Můžete zařadit i sýry, drůbeží šunku, když vás honí mlsná tak i kousek čokolády (ale jen hořká). Důležité je i hodně pít (nechucená, nesycená voda. Člověk by měl sníst během dne aspoň 5 porcí zeleniny nebo ovoce. A taky nejíst už tak 4 hodiny před spánkem.

Vložil:
omega4
Datum vložení:
15:15 07.08. 2008
Zkus se objednat u nějakého dietologa. Ten ti poradí, jak na to. A ještě tě bude při tvé snaze podporovat a dohlížet na tebe. A pokud hubneš pod dohledem lékaře, tak určitě nedojdeš žádné újmy.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !