diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | stravování - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Marcela
Datum vložení:
13:03 11.01. 2008
Poslední odpověď:
28.01.2008 16:36 hod.
Dotaz : stravování
Dobré odpoledne, Momentálně jsem se rozhodla změnit své stravovací zvyky a ráda bych věděla jak se zaměřit na správné stravování, abych hubla a přitom neměla pocit, že nic nesmím. Napadlo mne jestli jsou třeba určené dávky jídel v gramech a tudíš jak to odvažovat. Před třemi lety jsem takto jedla a dávala jsem si pět porcí jídel po sto gramech a bylo to docela drastické a hubnout se dařilo, ale úbytek váhy byl velice rychlí, ale udržet se mi ho nepodařilo. Když by se to dalo brát třeba podle té váhy, tak to bude na celí život, ale bojim se abych si tím zbytečně neublížila. Děkuji za názor a případnou radu

Odpověď odborníka

Vložil:
Mgr. Iva Belasová
Datum vložení:
16:36 28.01. 2008
Doporučila bych Vám naše internetové stránky www.merrylinka.cz, kde naleznete Energetické hodnoty potravin, ukázkový jídelníček okolo 5000 kJ, program E -master na vyhodnocení nutriční stravy, Interaktivní receptář, návod jak postupovat při hubnutí - Hubneme krok za krokem, kontakty na obezitologické poradny a řadu článků o hubnutí. Věřím, že naleznete řadu inspirace. Pokud byste potřebovala poradit, můžete využívat i bezplatnou telefonní linku 800 116 116.
Zajímavé jsou i stránky www.i stob.cz, kde si můžete objednat řadu pomůcek na hubnutí: Energetické hodnoty potravin, Skládačku pro zdravé hubnutí, Glykemickou kuchařku aj. Je dobře, že si uvědomujete, že hubnutí má být pozvolné a zároveń trvalé. Doporučený váhový úbytek je okolo 0,5 kg/ týden.

S pozdravem
Mgr. Iva Belasová
Poradna Merrylinka

Více informací najdete také na www.merrylinka.cz

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !