pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | klouby - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Věra
Datum vložení:
08:01 18.01. 2008
Poslední odpověď:
23.04.2008 19:07 hod.
Dotaz : klouby
Nevím jestli se ptám na správném místě,ale podle mě svaly patří doufám do této části.Můj přítel má bolesti kloubů,bolí ho dost kolena,lokty,zápěstí.K lékaři nepůjde,protože práce je přednější.Říká,že když je v klidu,tak mu v těch místech škube,tlakuje a bolí.Můžete mi prosím poradit jak příteli ulevit?Děkuji vám za radu.Moc nám pomůžete.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Angel-111
Datum vložení:
19:07 23.04. 2008
Kdysi jsem četla, že by klouby měly mít každý den pohyb, aby se promazaly a nedošlo časem k bolestem. Možná má Váš přítel příliš sedavou práci, takže osobně bych mu doporučila koupit si v lékárně přípravky na klouby (třeba GelAktiv) a trochu pohybu každý den. Ať si dá hranici kolik metrů by měl ujít a postupně jí prodlužuje (a hlavně ať se nevymlouvá na práci, pohyb je důležitý). A nebo je problém v tom, že má Váš přítel nadváhu, to je také velká zátěž na klouby. Sama jsem měla problém s klouby a pohyb to vyřešil. Zkuste, snad to pomůže. Držím palce ;)

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !