pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | líčení - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Jana
Datum vložení:
13:02 27.09. 2008
Poslední odpověď:
06.11.2008 19:48 hod.
Dotaz : líčení
Dobrý den mám dotaz, které oční stíny jsou lepší? zda mastné či práškové a je lepší tyto nanášet štětečkem či molitanovým aplikátorem? Pak bych chtěla poradit jakou mám používat rtěnku a jak si líčit rty, když je mám úzké? Ráda bych aby vypadaly plnější. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka

Vložil:
Jana Petráková
Datum vložení:
22:37 30.09. 2008
Mastné stíny bych doporučila k suchému typu pleti a naopak práškové k mastnému typu pleti a to jak stíny nanesete záleží na Vašem pocitu, obě možnosti jsou vhodné.

Pokud chcete aby Vaše rty působily větším dojmem používejte na obrys konturovou tužku a barvu rtěnky vybírejte ve světlých odstínech nejlépe s perletí nebo používejte lesk na rty. Dnes se běžně dají koupit i lesky na rty na zvětšení objemu rtů.

Jana Petráková, majitelka SALONU KORUNKA
www.salon-korunka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Líčení
Datum vložení:
19:48 06.11. 2008
Dobrý den Jani, co se týká nanášení stínů, je dobré nanášet molitanovým aplikátorem a poté štětečkem rozetřít do ztracena, aby nebyl znát přechod mezi stíny, a tím pak vypadá líčení přirozené, dokonalé. Na váš dotaz, zda používat mastné nebo práškové stíny? Je dobré používat fixační krém pod oční stíny. Co se týká líčení rtů, používejte světlé rtěnky a perletí nebo lesky. Konturovací tužka je důležitá pro líčení každých rtů, ale záleží na aplikaci. Vy si nanášejte konturku nad linií rtů a rty můžete vyplnit i tou samou konturkou. Pak použijte lest. Tím se opticky rty zvětší.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !