pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | Péče o pleť - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Petra
Datum vložení:
11:48 17.07. 2008
Poslední odpověď:
12.09.2008 17:24 hod.
Dotaz : Péče o pleť
Dobrý den, mám dotaz ohledně péče o svou pleť, případně jakou vhodnou kosmetiku byste mi doporučili. Neboť mám zrovna takovou kombinaci, na kterou se mi zdá, že se mi žádná kosmetika nehodí. Na jednu stranu se mi často tvoří pupinky (vřídky), některé bolestivé pod kůží, některé menší rovnou propuknou na tvář. Zatím snad ničím, co jsem vyzkoušela je nešlo odstranit (myslím různými přípravky), snad pouze mechanicky, ale to vím, že je špatné, neboť je to pak jen červené a zanítí se to. Mám také rozšířené póry, dost na tvářích i na nose, na nose i bradě pak i černé tečky, které taktéž nejdou ničím odstranit, možná jen trochu zmírnit pleťovou maskou. Hlavně teď v létě se mi pupínky rozsévají častěji, vážně stačí když je hodně horko, nebo se spotím, či jedu v dusném autobuse a už cítím jak se mi objevují nové pupínky. Na druhou stranu mám pleť velmi citlivou (což je asi taky hlavní problém nebot kdybych ji měla jen masnou a s pupínky tak můžu používat péči na problematickou pleť, ale proto že je citlivá, tak mi tu pokožku rozdráždí). Kdežto když na pleť naopka použiji přímo kosmetiku pro citlivou pleť, tak sice ji nemám pak podrážděnou, ale nic mi to nepomáhá na hojení pupínků, či na ucpané póry apod. a většinou ty krémy na citlivou pleť jsou takové zdá se masnější, takže se mi zase tvoří ty pupínky. Proto vážně nevím, co by se pro mne hodilo, zda existuje nějaká kosmetika, která je vhodná na mou pleť. Zda někdo z Vás má taky takový problém, že nemá jen problematickou pleť s akné, ale zároveň ji má i velmi citlivou. Velmi děkuji za případné odpovědi.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
ZUZU
Datum vložení:
17:24 12.09. 2008
Mam stejny problem,plet je masna,dehydratovana,se sklonem k akne,ale pritom citliva.je to beh na dlouhu trat.Osvedcila se mi kosmetika Avene,prodava se pouze v lekarne,pouzivam celu radu,od termalni vody ve spreji po kremy,ktere plet nevysusi,a leci:cleanance,Clean-_Ac,Diacneal-na lokalni mista. Taky pouzivam cistici masku 1x tydne od Amway,plet do hloubky vycisti.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !