pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | pocení - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Emilie
Datum vložení:
16:22 31.08. 2008
Poslední odpověď:
31.08.2008 16:25 hod.
Dotaz : pocení
dobrý den,chtěla byc se zeptat.Můj syn když se narodil tak mu zjistili že nemá uzavřenou nějakou cestičku k srdci.ta se mu ale časem a věkem zavřela.Příčinou bylo i jeho pocení při kojení.I teď když sou mu 4 roky tak se abnormálně potí.Pravda je že chvíli neposedí na místě,ale je normální aby při chvilce nějaké námahy se tak moc spotil?Vlásky má vždy úplně mokré a tryčko je taky navlhlé.Mám sním zajít k doktorovy?nebo je to normální.Když sme jezdili na kardioloii věděli že se potí ale když se mu už srdíčko zahojilo tak to nemůže být tím ne?

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
16:25 31.08. 2008
Dobrý den, předpokládám, že popisujete běžnou situaci, nikoliv letní měsíce, kdy teplota byla nad 30 stupni. Pokud venku není "vedro" a Váš syn je i přesto spocený, něco není v pořádku. Doporučuji Vám zajít k ošetřující lékařce. Bude Vás to sice stát 30 korun, ale za zdraví syna to jistě stojí. Doporučuji Vám, nenechte se odbýt. Může to mít návaznost na stravu, pití, poruchy jiných orgánů atd. Přeji hodně zdraví.

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !