pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | Pomerančová kůže - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Juana
Datum vložení:
10:05 06.09. 2008
Poslední odpověď:
30.03.2009 12:35 hod.
Dotaz : Pomerančová kůže
Dobrý den, za poslední měsíce se mi na nohou objevila pomerančová kůže. Přitom pravidelně sportuji, jím zdravě, občas nějaká sladkost:-), celkově jsem hubená. Máte některá radu z čeho to může být a jak se jí co nejúčinněji zbavit? díky

Odpověď odborníka

Vložil:
Jana Petráková
Datum vložení:
09:11 10.09. 2008
Na celulitidu velmi účinně působí přístroj VACUPRESS, který pracuje na principu nastavitelného podtlaku a provádí se s ním lymfatická masáž těla. Masáž velice dobře působí nejenom na celulitidu ale také na redukci objemu (zeštíhluje problémové partie). Celá kúra se skládá z 10 návštěv, 2-3 návštěvy do týdne. Celulitida je často spojována také s užíváním hormonální antikoncepce. Pokud ale máte dostatek pohybu a vyváženou zdravou stravu (sladkosti nedoporučuji), neměla by jste s ní mít potíže. Pokud by jste chtěla bližší informace obraťte se na www.salon-korunka.cz, kde se tímto problémem každodenně zabýváme.

Jana Petráková, majitelka SALONU KORUNKA
www.salon-korunka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
tip
Datum vložení:
12:35 30.03. 2009
zkus si problémové partie potírat ledem ;-)

Vložil:
celulitida
Datum vložení:
21:17 10.01. 2009
celulitidu môžu mať aj chudé ženy, aj tie ktoré pravidelne športujú..bohužiaľ trpí ňou veľa žien. skús sa objednať na lymfatickú masáž...

Vložil:
devil99
Datum vložení:
17:14 16.10. 2008
Ahojík, chci tě ujistit, že tento problém netrápí pouze tebe. Mě se například osvědčil peeling kávovou sedlinou (protože přítel je velký kafař, tak mám o dostatek materiálu postaráno) a pak používám krém na celulitidu od Balei.

Vložil:
Karl
Datum vložení:
19:55 24.09. 2008
Není celulitida jako celulitida. Pokud jsi hubená tak bych se vsadila, že opravdickou celulitidu nemáš. Pokud ji vidíš jen po zmáčknutí prsty či po zatnutí svalů tak se na ni vykašli, přestaň se tak pečlivě sledovat. Je to pouze vazivo, které máš odmalička. Reklamy na gely a mléka proti celulitidě nás dokážou úplně zblbnout a pak děláme celulitidu i z toho co celulitida vlastně není.Pokud ji nevydíš pouhým okem tak ji neřeš a nekaž si mládí.

Vložil:
kdaisy
Datum vložení:
10:56 07.09. 2008
Tento problém trápí snad každou ženu. Nedávno jsem dokonce viděla pomerančovou kůži na nohách jedné modelky a i Paris Hilton ji má. Tomu se mi ženy neubrání, leda to můžeme zmírnit. Existují různé krémy na vyhlazování, ale ty jsou většinou drahé. Zkus si nohy ráno a večer masírovat, při sprchování střídej teplou a studenou vodu. To by mělo kůži prokrvit.

Vložil:
uuu
Datum vložení:
10:26 06.09. 2008
Zvyknout si a smířit se s ní.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !