pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | Předkožka - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Lucia
Datum vložení:
13:02 27.09. 2008
Poslední odpověď:
18.08.2009 18:57 hod.
Dotaz : Předkožka
dobrý den.Chtěla bych se zeptat .mate nejaka doporučeni na spravna stahovani předkožky u malych chlapečku?Někdy se mi stane že při stahovani nechce chvili zpet nahoru.Předem děkuji

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
22:41 28.09. 2008
Již kolem roku se daří někdy přetáhnout předkožku přes špičku penisu, někdy to trvá do pozdějšího věku, je možné to již ale zkoušet. Šetrně, bez násilí, jinak by jemná pokožka předkožky praskala a hojila by se srůsty. Předkožka by měla být volná již ve 3 letech. Pokud tomu tak není, je potřeba konzultovat stav s ošetřujícím pediatrem, který doporučí další postup (případně chirurgické konzilium u dětského chirurga).

Pokud je předkožka volná a široká, přetáhne se mírným tahem směrem ke kořeni penisu. Při koupeli žalud omyjeme, zbytečně nemydlíme a případně můžeme předkožku i žalud promastit dětským olejíčkem nebo mastmi určenými k promašťování pokožky. Důležité je postupovat přitom opatrně, aby na předkožce nevznikly žádné trhlinky a následně jizvičky.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
předkožka
Datum vložení:
18:56 18.08. 2009
Našemu synkovi nešla ve dvou letech přetahovat, tak jsme zašli na urologii, tam mu jí doktor přetáhnul, odstranil mázek, který mu to znemožňoval přetáhnout a my jsme pak myli heřmánkem a mazali Framykoinem - nebo jak se to píše a malej je naprosto bez problémů, jen nám doktor kladl na srdce, že mu nesmíme nechávat předkožku přetaženou dlouho, aby mu nenatekl pindík a kdyby mu to prý nateklo, tak hned na pohotovost.Ještě nám říkal, že se má přetahovat od té doby, co je dítě bez plenek.

Vložil:
Rada
Datum vložení:
13:05 14.08. 2009
Nám doporučil chirurg triamcinolom mast mazat 3 denně 5 dní a pak se uvidí nám to pomohlo.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !