pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | problém - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Anna
Datum vložení:
09:50 19.01. 2008
Poslední odpověď:
03.02.2008 16:20 hod.
Dotaz : problém
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Nebo spíš poradit. Nedávno mě můj přítel uspokojoval rukou a já začala krvácet. Přitom jsem byla v období kdy jsem brala antikoncepci. Chtěla bych se tedy zeptat zda to může být jen "běžné" poranění (škrábnutí) nebo jestli mi mohl způsobit nějaká važnější poranění. Krvácení nebylo tak intenzivní jako při menstruaci. Při močení mě trochu bolí. Mžete mi nějak poradit dřív než zajdu ke gynekologovi? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka

Vložil:
Olga Riedlová
Datum vložení:
16:20 03.02. 2008
Může zde být několik příčin, které vedly ke krvácení. Jednak mohlo dojít opravdu k poranění možná v oblasti klitorisu, který je velmi prokrven zejména při vzrušení na což by ukazovala bolest při močení, ale někdy může krvácet i sliznice pochvy, která je oslabená častými záněty. V úvahu může přicházet i krvácení z oblasti čípku děložního kde mohou probíhat určité změny a projeví se to někdy právě krvácením při styku. Proto svého gynekologa navštivte co nejdříve.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Kačen
Datum vložení:
23:10 31.01. 2008
Raději dojít ke gynekologovi, mohl tě jenom škrábnout, ale nikdy nevíš, pro sichr.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !