pece-o-telo Poradna | Péče o tělo | Suchá kůže. - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o tělo

Péče o tělo
Odpovědět na dotazZpět na téma Péče o tělo


Vložil:
Marie
Datum vložení:
17:23 31.08. 2008
Poslední odpověď:
29.11.2008 21:01 hod.
Dotaz : Suchá kůže.
Prosím, můžete mi poradit, co mám používat v případě nadměrně suché kůže na těle a hlavně nohou? Byla jsem už i u kožní lékařky, plíseň to není. Použila jsem už různé krémy i olejičky a bez výsledku, stále se loupu a šupinky mi zůstávají na prádle i oděvu.

Odpověď odborníka

Vložil:
Jana Petráková
Datum vložení:
22:03 31.08. 2008
Na nohy si dopřejte pravidelnou pedikúru, při které Vám pedikérka odstraní přebytečnou zrohovatělou kůži a navíc Vám provede masáž na prokrvení pokožky. Doma si můžete suchou pokožku každý den obrušovat hrubým pilníkem na nohy a následně nohy namazejte výživným krémem na ruce nebo nohy. Pokud máte i suchou pokožku na těle provádějte si 1x týdně tělový peeling a potom použijte výživné tělové mléko. Zvyšte příjem tekutin a jako doplněk stravy může používat např. zinek s pupálkovým olejem, který má příznivý vliv na pokožku.

Jana Petráková, majitelka SALONU KORUNKA
www.salon-korunka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Datum vložení:
21:01 29.11. 2008
A Excipilal U lipolotion jsi už zkoušela? Taky je docela dobrý krém na suchou kůži od Garnier (ten červený).

Vložil:
uuu
Datum vložení:
16:58 01.09. 2008
Zkuste si večer namazat nohy silnější vrstvou mastného krému (lze použít i vepřové sádlo), zabalit do mikrotenového sáčku, obléct ponožky a nechat tak přes noc. Pokud se koupete ve vaně, nenapouštějte příliš horkou vodu, nemáčejte se v ní dlouho a přidávejte olej do koupele.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !