plasticka-chirurgie Poradna | Plastická chirurgie | mimická vráska - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plastická chirurgie

Na otázky úprav zevnějšku prostřednictvím plastické chirurgie se můžete ptát jednoho z nejpovolanějších plastických chirurgů – na Vaše dotazy bude odpovídat MUDr. Svatopluk Svoboda, přední plastický chirurg s dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Odpovědět na dotazZpět na téma Plastická chirurgie


Vložil:
Jana
Datum vložení:
17:48 31.01. 2008
Poslední odpověď:
19.05.2008 18:02 hod.
Dotaz : mimická vráska
Dobrý den, mezi obočím nad nosem se mi dělá vráska. Je nějaká metoda, jak se jí zbavit? Slyšela jsem o injekci, která se aplikuje do postiženého místa. Snažíme se o miminko, tak mě zajímá, jestli je to bezpečné. Nebo jestli to raději nechat na pozdější dobu. Případně kolik by asi takový zákrok stál? děkuji Jana

Odpověď odborníka

Vložil:
MUDr. Svatopluk Svoboda
Datum vložení:
15:09 05.02. 2008
Vráska na čele se dá odstranit či vyplnit buď aplikací botulotoxinu, případně nějakým výplňovým materiálem. Jaká metoda je pro vás nejvhodnější nelze bez vašeho vyšetření říci. Rozhodně však doporučuji vyčkat až po těhotenství.

MUDr. Svatopluk Svoboda, plastický chirurg

www.svatopluksvoboda.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
hellou
Datum vložení:
18:02 19.05. 2008
Injekce stojí asi kolem 2 500kc a vydrží asi 5 měsícu.Pokud někdo chodí na injekce pravidelně,tak vydrží o něco dele,ale i tak je to drahé.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !