plasticka-chirurgie Poradna | Plastická chirurgie | Plastika po porodu - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plastická chirurgie

Na otázky úprav zevnějšku prostřednictvím plastické chirurgie se můžete ptát jednoho z nejpovolanějších plastických chirurgů – na Vaše dotazy bude odpovídat MUDr. Svatopluk Svoboda, přední plastický chirurg s dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Odpovědět na dotazZpět na téma Plastická chirurgie


Vložil:
Kateřina
Datum vložení:
22:25 04.01. 2008
Poslední odpověď:
09.01.2008 22:41 hod.
Dotaz : Plastika po porodu
Dobrý den momentálně jsem 8 měsíců po porodu, stále kojím a mám ještě zbytek váhy z těhotenství, před otěhotněním 58 kilo, teď 68, mám problém v oblasti boků, hýždí a stehen, a to i když zhubnu, po ukončení kojení a zhubnutí již delší dobu přemýšlí o podstoupení liposukce, je mi 28 let, tuto operaci bych plánovala tak za 2 - 3 roky, až se mi ustálí váha, chtěla bych se optat na možná rizika a jeli možné při jednom zákroku modelovat všechny tyto partie najednou nebo se musí dělat nějaké pauzy, děkuji.

Odpověď odborníka

Vložil:
MUDr. Svatopluk Svoboda
Datum vložení:
11:05 07.01. 2008
Vážená paní, liposukce není metoda na hubnutí, ale na formování postavy. Podaří-li se vám za nějaký čas zhubnou na vaši původní váhu, navštivte poté plastického chirurga. Až vás vyšetří a zjistí, je-li pro vás liposukce vhodná, jistě bude schopen vám navrhnout nějaký rozumný postup a také vám určitě vysvětlí i některá možná rizika.

Zdraví Dr Svoboda

MUDr. Svatopluk Svoboda, plastický chirurg

www.svatopluksvoboda.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Kačen
Datum vložení:
22:41 09.01. 2008
Já vím, že se tím nedá zhubnout, taky proto o tom uvažuji až tak za 2 - 3 roky. Děkuji a přeji krásný nový rok.

Vložil:
weendy
Datum vložení:
07:51 06.01. 2008
neblbni,jak dítko začne běhat,budeš běhat i Ty a drž se starých rad nedojídej po mrńouskovi a uvidíš jak se dostaneš na stejnou váhu, třeba i na míň.Jedině bys měla smůlu s postavou,pokud jsi měla těžšší porod a větší dítě,že už se Ti nestáhnou kyčle a budeš mít širší boky(znám z vlastní zkušenosti a i odjiných),s tím ti liposukce nepomůže,chod´třeba na cvičení matek s dětmi,na plavání s miminky apod. a uvidíš smama.A peníze užij jiným způsobem.Bud´ráda že jsi zdravá a mrně taky držím palce

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !