plasticka-chirurgie Poradna | Plastická chirurgie | Zmenšení prsou - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plastická chirurgie

Na otázky úprav zevnějšku prostřednictvím plastické chirurgie se můžete ptát jednoho z nejpovolanějších plastických chirurgů – na Vaše dotazy bude odpovídat MUDr. Svatopluk Svoboda, přední plastický chirurg s dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Odpovědět na dotazZpět na téma Plastická chirurgie


Vložil:
Kateřina
Datum vložení:
09:09 15.03. 2008
Poslední odpověď:
01.10.2008 14:18 hod.
Dotaz : Zmenšení prsou
Dobrý den, uvažuji o zmenšení prsů, mám velikost E, velmi pokleslá.Slyšela jsem, že v některých případech plastiku hradí pojišťovna, trpím bolestmi zad, ale neléčím se s tím. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka

Vložil:
prim. MUDr. Hubert Topinka
Datum vložení:
14:18 01.10. 2008
Vážená paní,

úpravu velikosti a poklesu poprsí je možno provést pouze operací,která probíhá v celkové narkoze. Během operace,podle velilkosti poprsí bývá redukována určitá část tukového tělesa a nadbytečný kožní kryt v dolní polovině prsu. Výsledná jizva o jejímž tvaru jste informována při konzultaci před operací,probíhá kolem přesunutého dvorce,dále svisle dolů délky asi 5 - 6 cm a poloobloukovitě v podprsní rýze.Operace je v celkové narkoze ,trvá asi 2 hodiny a vyžaduje 24hodinovou hospitalizaci.Cena za operaci se pohybuje v rozmezí 27.500,-Kč - 33.000,-Kč( dle rozsahu modelace) ,za hospitalizaci si účtujeme 1.500,-Kč.K tomu je ještě třeba přikoupit speciální elastickou podprsenku jejíž cena je 1.000,-Kč.

O formě operace se rozhoduje při konzultačním vyšetření,při kterém jste o veškeré problematice informováni.Za konzultaci účtujeme platbu 500 kč. Tato částka je Vám při podstoupení zákroku vrácena. Máte-li reálný zájem o operaci,objednejte se prosím k nezávaznému konzultačnímu vyšetření.

S pozdravem

MUDr. Hubert Topinka, Lékařský dům Praha 7
www.ld.cz

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !