psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Datum vložení:
11:59 05.11. 2007
Poslední odpověď:
06.11.2007 18:08 hod.
Dotaz :
Dobrý den,mám 13-ti letého syna , který měl od 1.do5.třídy samé jedničky . Přechodem na druhý stupeň se jeho studijní výsledky velice zhoršily a je to čím dál tím horší . Přijde mi , že začal školu uplně bojkotovat . Nedělá dom.úkoly , doma se učí ( k tomu ho nutím a zkouším ho ) , ale ze školy přinese vždy špatnou známku a řekne , že to , co se naučil do druhého dne zapomněl . Poraďte mi , prosím , co s ním mám dělat .Zkoušela jsem to po dobrém , po zlém , vysvětlováním , zákazy , rozmluvou , zda nemá nějaké problémy ve škole , ale zatím velice neúspěšně .Děkuji .

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
glosa
Datum vložení:
18:08 06.11. 2007
Bohužel mám doma stejný problém.I když to nebyli samé jedničky,ale známkový skok je dost velký.Syn má LMD.Zrovna tenhle rok mu půjde o známky,je v 8.třídě.Jestli jde o pubertu no potěš.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !