psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Tereza
Datum vložení:
19:53 04.01. 2008
Poslední odpověď:
06.01.2008 14:20 hod.
Dotaz :
Dobrý den, teď o Vánocích jsme si prožili s partnerem krizi. Jsme spolu skoro dva roky a teď to málem skončilo(z jeho strany). Oba jsme velmi mladí, a tak musím trochu počítat s tím, že nic netrvá věčně. Jenže ten týden, kdy to vypadalo na konečnou mě vyděsil. Už vím jaké to jednou bude až se rozejdeme a strašně mě to děsí. Neumím si představit normální fungování v životě. Je to dáno i tím, že jsem pesimista a tudíž se jen z máločeho raduju. Teď si sice chvílema užívám krásný vztah, ale zároveň se mi vynořuje ta myšlenka co až jednou... Jak se stát méně závislou? Koníčky mám, studuju VŠ a přes týden bydlím na kolejích, jenže nic z toho mě netěší, abych se k tomu mohla v případě nouze na chvíli upnout. Jak se tolik neupínat k partnerovi? Vždycky jsem byla ohledně mužů skeptik, ale on mě právě přesvědčil, že zázraky se dějí. Myslím, že si ho nemaluju růžově. Jenže právě ve chvíli krize mě rozhodilo, že na něm nenajdu nic tak špatného, za co bych mohla být aspoň naštvaná (v případě rozchodu). Celou tu dobu vztahu mi to nevadilo, jenže nyní jsem si opravdu uvědomila jak strašné bude jednou rozloučení, protože ve všech pro mě opravdu podstatných ohledech je to ONO (a já nevěřila, že takový člověk existuje)

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Kačen
Datum vložení:
14:20 06.01. 2008
Můžu jenom držet palečky ať vám to vyjde, hlavně se ten strach nesmí z tvé strany přiživovat, ale zdravá obava je normální, ber to optimisticky.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !