psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Zdenka
Datum vložení:
00:08 30.01. 2008
Poslední odpověď:
06.03.2008 20:35 hod.
Dotaz :
Dobrý den, docela by mě zajímalo, jak mám reagovat na to, že moje tchýně volá mému synovi (24 let) a stěžuje si na mě, že se k ní ošklivě chovám a že ji pomlouvám,syn mě za to odsuzuje a já se musím hájit tím stylem,že jsem nucena říct pravdu, kterou on není schopen pochopit.Řekla jsem mu pochopitelně jen část pravdy. Manželovi jsem to zatím neříkala,ví, jaké máme s tchýní vztahy, tedy spíše, jaké mám k ní vztahy já, ona ví,že by jí nepomohlo, kdyby si jemu na mě stěžovala, a jen jednou jsem zaslechla, jak mu líčí, že jsem na ni ječela, a přitom to nebyla pravda. Manžel ovšem tenkrát tvrdil, že jeho máma nelže. Je jí 82 a nic nedělá, takže tu jistě vydrží hodně dlouho. Jezdit tam s ním občas musím, on tam beze mě nechce jezdit vůbec, i když jednou za čas tam jede sám.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
jirklara
Datum vložení:
20:35 06.03. 2008
tchyni bych s celou situaci konfrontovala. Jsem v tomto dost nekomprosmisni. Jednak syn uz je dospely, takze by mel leccos chapat a odpalkovat ji, toto se prece nedela. S tchyni, synem a manzelembych si sedla ke kafi a vse probrala. samozrejme ze se bude branit, mela bych po ruce padne argumenty a se vsim bych sla na trh. manzela a syna bych na to upozornila, ze to neni v poradku. mely by se postavit za vas. tchyne tu nejsou od toho, aby travovaly zivot, ale pomahaly.. ja se se svoji tchyni vyrovanala podobne a mam klid.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !