psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Lenka
Datum vložení:
19:57 16.02. 2008
Poslední odpověď:
25.06.2008 08:58 hod.
Dotaz :
Dobrý den všem, snad mi někdo poradí. Mám problém s manželem. Brali jsme se před půl rokem a od té doby myslím na rozvod. Problém není můj muž, ale já. Málo se vídáme a každý máme jiné zájmy. On má rád venkov a já město. Nedokážeme se shodnout, kde budeme do budoucna žít. Pro mého muže není problém nechat mě i 14 dní samotnou. Dělal to i před svatbou. Naivně jsem si myslela, že po svatbě se změní. Bude mě brát sebou, nebo nebude odjíždět pryč. Nejsem do něho ani zamilovaná. Aby toho nebylo málo, našla jsem si milence. Je hodný a stará se o mě, ale trochu se to vymklo. Zamilovali jsme se a já nevím jak z toho ven. S manželem téměř nevedeme sexuální život. Jen podotýkám, že mu je 28 a mě 30 let. V srdci cítím že s milencem bych byla šťasná, ale jak to po tak krátké době manželství bezbolestně vyřešit? Díky za každou radu.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Dana
Datum vložení:
08:58 25.06. 2008
Dle mého názoru tady není co řešit, ať už vztah s milencem dopadne jakkoliv, jestliže manžela půl roku po svatbě nemiluješ, netrávíte spolu skoro žádný čas,sexuálně nežiješ...atd atd tak je řešení pouze jediné. A podle mě to bezbolestné bude, protože evidentně tvůj muž na tom s city k tobě bude asi obdobně.

Vložil:
Majky
Datum vložení:
12:58 16.04. 2008
Jak dlouho jste spolu chodili před svatbou? Celé je to omyl, ale abyste se mohli rozvést,někde jsem četla,že manželství musí trvat min.rok,pak spolu půl roku nežít... poptej se na to, nemá smysl být s někým koho nemiluješ a takhle se k Tobě chová,vypadá to z obou stran že se k sobě nehodíte jak jsi sama psala, tak si spolu promluvte.

Vložil:
cihaja
Datum vložení:
23:20 14.04. 2008
Myslím, že není co řešit- máte dost rozdílných postojů a holt jste do všeho vstoupila naivně. Osobně myslím, dokud nejsou děti (tj, další potencionálně nešťastní lidé), utíkejte. Férově, domluvou na rozvodu, každý se může splést. Budete-li váhat, nebudete mít jednou čas na založení nové rodiny s někým jiným, vzhledem k věku a biohodinám. Teď by to třeba pochopil i on, ale za pár let si to budete marně vyčítat a budete minimálna stejně nešťastná jak teď.Vím, o čem mluvím. Držím pěsti!

Vložil:
loutna
Datum vložení:
23:17 27.03. 2008
To vše jste jistě věděla již před svatbou, proč jste si tedy manžela brala? Svatbou a dítětem se věci nemění a už vůbec nelepší. Podle mého je třeba si promyslet, zda je to s milencem opravdu to pravé, či jen poblouznění. Nechte tomu čas. Tak jako tak, ukončení každého vztahu je nesmírně bolestivé vždy minimálně pro jednu stranu..

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !