psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | Je možné ziskat zpět svoji ex -přítelkyni ? - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Russel
Datum vložení:
14:52 06.12. 2007
Poslední odpověď:
16.12.2007 19:08 hod.
Dotaz : Je možné ziskat zpět svoji ex -přítelkyni ?
Ahojky, rád bych znál Vaše názory nebo popř. co by měl muž udělat proto, aby si získal zpět svoji životní lásku, kterou ztratil kvůli své blbosti a své namyšlenosti a nyní již zjistil co je pro něj v životě důležité a ví, že by s touto ženou rád strávil zbytek svého života. Vím, že jsem udělal velkou chybu, ale každy má právo udělat chybu a z té chyby se poučit. A ja už ted vím co chci. Pokud by jste mi mohli být nápomocni s vyřešení mého problému,byl bych velmi rád. Zajímají mě věškeré názory popř. mi napište co bych měl udělat abych tuto lásku ziskal zpět. Děkuji předem všem za Vaše názory. London

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Chantal
Datum vložení:
19:08 16.12. 2007
Ahoj Russeli, každá hodina, minuta pro tebe hraje velkou roli. Okamžitě se seber a pokud ji máš na blízku, vše ji z očí do očí vysvětli. Co víc můžeš dělat? Říkáš, jak moc pro tebe znamená a že je tvá životní láska, tak na co čekáš? Dej do toho vše! P. S. Navíc z ní musíš vycítit, zda k tobě ještě něco cítí, zda je za co bojovat. Litovat bys měl věcí, které jsi v životě neudělal, tak ať nelituješ podruhé. Hodně štěstí!

Vložil:
janninam
Datum vložení:
16:48 10.12. 2007
Já myslím, že ji stačí říct přesně to co jsi tady napsal a když tohle nepomůže nemá smysl ji do ničeho nutit. Taky záleží na to co jsi udělal a jakým způsobej jsi ji sklamal. Přeji hodně štěstí.

Vložil:
andy224
Datum vložení:
18:28 07.12. 2007
Dobrý den, no to záleží na okolností. Kdy se rozešli? Jestli už má jiného přítele? Jestli se s ním rozešla pouze kůly jeho namyšlenosti? Pokud tohle nevím tak zatím nemůžu moc poradit.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !