psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | adopce - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Káča
Datum vložení:
19:30 05.12. 2007
Poslední odpověď:
09.02.2008 20:35 hod.
Dotaz : adopce
Dobrý den.Mam takový problem.Mám rodiče rozvedené a žiju s matkou.A od mala mě šikanuje a mlátí.A chci se zeptat na to,kdybych tohle řekla u sociálky,tak vím ,že je jasné, že bych musela k tátovi ,ale on má přitelkyni s dítětem na ceste a s jeho přítelkyni si nerozumím a nechci se jim plést do rodiny.Tak se chci zeptat ,kdyby mé kamarádky rodiče mě adoptovali do své péče jestli by to šlo?Prosím odpovězte co nejdříve už to nemohu vydržet a jsem nadně.Těším se na vaši odpověd a předem dekuji.K.(15)

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
kachna
Datum vložení:
20:35 09.02. 2008
Držím ti palce,já zažívam něco podobnýho, sice mě nemlátí,ale je to něco příšernýho.Vždycky jsem se těšila,až mi dude 18 a vypadnu.Teď je mi 18,ale jít nikam nemůžu. Když jsem v 16.ti volala na linku důvěry, že mi nevlastní rodič vyhrožuje smrtí nebo,že mě vykopne z domu, tak mi poradili psychologa,doteď jsem se k tomu neodhodlala. Ale ty to rozhodně zkus, stojí to za to, já z toho mám psychický problémy, tak se pokus zachránit,co jde...přeji hodně štěstí,trpělivosti a odvahy. A hlavně si říkej,vydržela jsem to doteď,tak to nevzdám...to mě drželo při životě...Kačka

Vložil:
Chantal
Datum vložení:
19:12 16.12. 2007
Milá Káťo, být na tvém místě, zajdu v prvé řadě k psychologovi. Né jen že pomůže tvé dušičce a uleví se ti, ale vše s tebou probere a pomůže ti tuto těžkou situaci vyřešit. Neměj strach, žádáš o pomoc a věř, že ji tam najdeš.

Vložil:
anerchi
Datum vložení:
20:23 10.12. 2007
Ahoj!Ja se v tom sice moc nevyznam,ale podle me by te adoptovat nemohli,spis by bylo jednodussi reseni pote,co bys to nahlasila na socialku a matka by tim byla ze hry,tebe by sverili otci,se s nim dohodnout,ze bys nebydlela u nej,ale u kamaradky...druha vec ovsem je,zda by s tim souhlasil a taky jak by to dopadlo u te socialky..jinak nezoufej...tri roky utecou jako nic,pak ti bude osmnact a muzes se odstehovat,kam budes chtit..

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !