psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | Citové vydírání - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Hana
Datum vložení:
14:50 20.11. 2007
Poslední odpověď:
28.11.2007 08:40 hod.
Dotaz : Citové vydírání
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak mám reagovat na citové vydírání mého manžela. Manžel začal utrácet všechny naše peníze za hru na automaty a začalo mu být i jedno, že nemám co jíst a že nemáme z čeho platit nájem. S pomocí rodičů jsem se od manžela odstěhovala k nim, ale manžel mi denně posílá strašné množství SMS zpráv, neustále se mi snaží volat (i do práce) a začal mě citově vydírat i přes mého bratra. Chci se s ním dát rozvést, ale vyhrožuje mi, že pokud podám žádost o rozvod, že si něco udělá nebo že mi udělá ze života peklo... Nevím, co mám dělat. I když ho mám stále ráda, nedokážu s ním už žít a věřit mu. Prosím o radu, protože už jsem z celé situace psychicky na dně... Děkuji, nashledanou.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
DanaKou
Datum vložení:
08:40 28.11. 2007
Prosím Vás , hlavně se nevracejte. Pokud je hráč na automatek, nepřestane. Buďte ráda, že máte rodiče. Znám nedávný případ vydírání. Muž vyhrožoval manželce, že se zabije, když se s ním rozvede, pouze se postřelil a to ještě v práci a teď tvrdí, že to tak nebylo. Ta manželka naštěstí má také zázemí u rodičů a už žádné vydírání nebere. Je podaný rozvod. Toto je jednání ubožáků. Můj bývalý partner dělal úplně to stejný. Po odstěhování a ignorování, přestal. Když pochopil, že si z toho nic nedělám a jsem naopak spokojená, našel si rychle jinou. Klidně si zajděte pro pomoc k psychologovi, poklábosíte a hlavně vám pomůže. Není to nic špatného. Kupte si něco pro radost, nebo si neco udělejte jen tak pro potěšení každý den a bude vám lépe. To vydírání je pouhý tah proti vám, jestli vás zvyklá. Nedejte se!!!!

Vložil:
ivette
Datum vložení:
17:28 21.11. 2007
Dobrý večer.Tohle je fakt dost složitý.Ovšem na psychický nátlak bych nedala.On si stejně nic neudělá jen vyhrožuje.Ale kdo začne být na automatech závislý nikdy nepřestane a když se k němu vrátíte udělá vám ze života peklo.Měla jsem něco podobného,jen to manžel udělal párkrát do roka.Taky jsem chtěla odejít,naštěstí dostal rozum a přestal.Ovšem stím,že přestal chodit do hospody s kamarády a na karty kde,když se napil tak nepřemýšlel a utratil vše.Když vám rodiče pomohli nenechte se od něj stáhnout do bahna.Hodně stěstí.Iveta

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !