psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | Co dál? - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Martin
Datum vložení:
16:14 01.01. 2008
Poslední odpověď:
04.01.2008 22:18 hod.
Dotaz : Co dál?
Před dvěma měsícy jsem začal chodit s jednou spolužačkou, náznaky byly už dřívě, ale až teď to vyšlo.Po měsíci, když se se to začalo nabírat obrátky, se se mnou rozešla, protože prý za dva měsíce odjíždí na půl roku do Německa a nechce aby to mezitím vyprchalo a že to může vyjít potom. Řekla mi, že mě má pořád ráda, ale radši to ukončit teď aby pak nebolelo tolik to, až odjede. Jenže já to úplně pokazil a snažil jsem se ji asi měsic ruzně přesvědčovat, že to nema smysl ukončovat až to vyvrcholilo včera, kdy mi napsala, at ji už nepišu a radši ať s ní nekomunikuju ani až bude v tom Německu, že se nechce nechat přesvědčovat a tlačit do kouta.To jsem samozřejmě nechtěl. Do německa odjíždí až za měsíc a kousek a slíbil jsem ji, že do té doby se už o nic nebudu pokoušet a že až bude v tom Německu, tak ji napišu ale jen jako kamarád.S tím souhlasila.I když jsme hodně rozdílní, tak ji miluji a chtěl bych, aby to pokračovalo dál až se vrátí, ale nevím co a jak Díky za odpověď.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Kačen
Datum vložení:
22:18 04.01. 2008
Myslím, že by jsi se měl zaměřit na nějaké koníčky a dát tomu čas, jinak se jí úplně znechutíš. Je mi to líto.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !