psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | je to možné? - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Jana
Datum vložení:
15:52 29.12. 2007
Poslední odpověď:
01.02.2008 17:49 hod.
Dotaz : je to možné?
Dobrý den,před rokem a půl jsem se setkala po 14 letech se svou první láskou.Když jsme se viděli poprvé,myslela jsem, že to bude ok-pokecáme o životě a zase se neuvidíme.Kamarád pracuje v zahraničí.Po půl roce jsme se však viděli znovu a mně toto setkání nenachalo chladnou,ba naopak, cítila jsem se,jak kdysi v tom dětství,kamarád se do mě zamiloval.Řekla jsem mu, že mám přítele.Nechápu to, i teď na něj musím často myslet a přemýšlet nad ním.Přitom nemám důvod zahazovat současný vztah, plánujeme miminko,ale uvnitř bojuju a vím, že pokud se zase uvidíme,moje srdíčko opět zaplápolá.Bojuje rozum proti citům.Netušila jsem, že tato první láska zanechá ve mně zanechá tak silné pocity při shledání.Je to normální, ale co s tím?Děkuji J.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
DanielkaZ
Datum vložení:
17:49 01.02. 2008
Upřímně se mi to taky stalo, v létě se se mnou rozešel přítel po dvouletech vztahu, domluvila jsem se se svou první láskou, že za mnou přijede a půjdem spolu do kina, popovídáme si a tak, když jsme se tak dlouho neviděli... v kině to zkoušel dát znovu dohromady a cestou z kina se snažil i o polibek, ale já jsem nemohla, je to fajn kluk, ale jednou nám to nevyšlo a po druhé se mi to zkoušet nechtělo, jednak proto, že mi ublížil a taky protože jsem ještě pořád byla zamilovaná do ex přítele...

Vložil:
mape
Datum vložení:
21:32 11.01. 2008
Nemá cenu se tomu bránit. I když máte přítele, nemáte ještě založenou rodinu a kdyby Vás to potkalo až budete mít děti, bylo by to mnohem horší. Jo láska, to je prevít.Vždyť si nejste jistá ani tím, že máte raději přítele a první láska je jen poblouznění, musíte to zkrátka zjistit, jak to ve skutečnosti je.

Vložil:
Janula1
Datum vložení:
10:56 09.01. 2008
děkuji všem za vaše názory a postřehy.Amischko, je mi líto, že máte problémy podobného rázu, akorát na straně vašeho muže.Ta moje první láska je z doby, kdy mi bylo 14 let.Proto se nedalo hovořit ani o vztahu.Pak už jsme se neviděli,až nyní.Letos by chtěl nadobro přijet zpět do česka. O to to bude horší.Na jedné straně nechci bourat dosavadní vztah, na straně druhé (to ta druhá moje půlka- jako bliženec)mě tam něco láká.Protože pracuji hodně s lidmi a slýchávám hodně lidských příběhů,sama jsem si dělala pro a proti...Ale to pracuje ten rozum a city se skrývají. Nevím, nevím.

Vložil:
amischka
Datum vložení:
17:39 04.01. 2008
ještě kousek mé odpovědi,chtěla jsem jen říct,že Vám to přináší pocit,že i po letech jste žádoucí žene a tak je to i mužů,ale mě jako partnerku takového člověka to ničí a trápí,nepřipravte svému nynějšímu partnerovi,tak smutné chvilky,jako mám teď já,minulost je pryč,pokud by váš vztah už tenkrát býval tak skvělý,vydržel by,člověk "zraje"a měl by při svém jednání myslet hlavně na partnera,co to s ním a názorem na vas udělá.

Vložil:
Kolousek
Datum vložení:
17:28 04.01. 2008
Take se mi to svata,asi je to normalni. Ale zas nebyt prvni lasky + pouceni, nebylo by nynejsiho pritele. Mela by jste si toho vazit,ze pri Vas a tim,ze si zalozite rodinu je o radost vice. Me vzdy pak pozdeji pomohlo si napsat klady a zapory dotycnych - pozdeji jsem se k tomu vratila a uvazovala jsem co je mi prednejsi. Preji hodne stesti, jen vybrat spravne.

Vložil:
amischka
Datum vložení:
17:07 04.01. 2008
Dobrý den,mám ten samý problém,ale stojím na tom druhém břehu.Mám krásné a pohodové manželství,založené i v dnešní době také na důvěře,alespoň jsem si to do nedávna myslele.manžel klidný pohodář.V minulém roce se po 10ti letech sešel s bývalou partnerkou,žije také v cizině,byli spolu na legální kávě a procházce,nelíbilo se mi to ani trošku,ale nedal jinak.po jejím odletu slíbil,že konec s komunikací s ní,viděl,že mě to ani trošku netěšilo,slíbil,že zruší i ůobčasné"psaní mailů.věřila jsem mu a v ničem se dál nepitvala.Minulý týden nechal omylem otevřený e-mail na mém počítači a já se nestačila divit,korespondence vesele pokračuje a vypadá jako osaháváníůna dálku.

Vložil:
martikam
Datum vložení:
01:05 31.12. 2007
Je to asi normální.Já když občas vidím svou první lásku tak mám takový zvláštní pocit.První láska je jedinná,většinou krásná a neopakovatelná.Dost často na ni myslím a vzpomínám,ale tím to také končí.Mé heslo je-2x nevstoupíš do stejné řeky!

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !