psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | krize v manželství - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Nada
Datum vložení:
14:32 26.12. 2007
Poslední odpověď:
29.12.2007 11:20 hod.
Dotaz : krize v manželství
Dobrý den, Jsem 7 let vdaná a než jsme se s manželem vzali 7let jsme spolu chodili.Než jsme se vzali předcházela tomu krize,kdy se do našeho vztahu připletl z mé strany někdo třetí(nespaali jsme spolu) trvalo to asi 2 měsíce a já se potom rozhodla ,že vše ukončím,jelikož jsem se rozhodla rozumem,říkala jsem si že bych toho jednou litovala,že můj přítel je hodný a má mě moc rád a tak jsme se vzali... A nyní po 7letech manželstí je tu další krize,kdy manžel si našel přítelkyni,spíše z pracovního vztahu se vyvinulo něco víc,což trvá nyní asi měsíc.Zatím sní manžel nespal,ale je s ní prý rád,rád si s ní povídá a chytí jí za ruku atd.Mě už prý nemá tak rád,spíše mě nemiluje,rád mě má a ví že mi tím ublíží,ale nemůže si pomoc.Jsme spolu tedy 14let a on toto vše chce zahodit,jsem na zhroucení.Postavili jsme barák,on je úspěšný v práci ,já podnikám,máme 2pejsky,naštěstí nemáme děti.Říkala jsem mu at se odstěhuje a zkusí se nestýkat s novou slečnou ale to on nedokáže.Do žádné poradny prý nechce jít,protože neví jestli se chce ke mně vrátit zpátky,jelikož neví zda by mě dokázal milovat.Hrůza Jestli mi můžete něco poradit,budu moc ráda Díky Nada

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
llor
Datum vložení:
11:20 29.12. 2007
Váš mažel má rád své zázemí (s hospodyní-Vy, psi a uklizeným domem) a na druhou stranu potěšení - nová přítelkyně. Pokud říkáte, že vlastně neví, zda se vrátit zpět, znamená to, že jste přestali žít jako manžele. Dodáváte jen výše uvedený servis. Otevřeně si promluvte, jak si další život každý z Vás představuje. V každém případě bych mu přestala prát a vařit. Osobně bych o sebe začala víc dbát - nový účes, změna líčení, nějaké záliby... Ona kdyby se měla slečna začít starat a místo držení za ruku by musela žehlit košile a vařit večeři, stala by se po čase také méně romantickou. Držím Vám palce.

Vložil:
machi
Datum vložení:
20:56 28.12. 2007
Dobrý den, omlouvám se předem, že si Vám dovoluji radit, ale z vlastní zkušenosti vím, že mi nejvíc pomohlo, když jsem se snažila "netlačit" na pilu. Nechala jsem manžela, ať se v tom plácá sám a žila jsem si (nebo jsem se spíš snažila) svůj život. Zjistila jsem, že mám zase kamarádky, krásné zážitky s jinými lidmi, než je můj manžel, nešlo o nevěru, jen o chvíle strávené jinde než doma. Přestala jsem s ním o našem vztahu diskutovat a nechala vše osudu. Ale taky jsem ho neodmítala, když chtěl být se mnou. Lehké ani upřimné to nebylo, ale našli jsme zase společnou cestu a jsme spolu 21 let. Ale musela jsem sama dojít k tomu, že není jen on, ale i já a můj život. Přeji Vám mnoho sil a myslete taky na sebe a na své drobné radosti, které Vám krizi pomohou překonat.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !