psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | Manžel - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Marta
Datum vložení:
18:42 04.11. 2007
Poslední odpověď:
23.12.2009 15:54 hod.
Dotaz : Manžel
Dobrý den,mám takový problém, máme sraz ze školy, ale bohužel nemohu jít, protože mám manžela, který mě nechce pustit. Tvrdí, že on taky nechodí, takže co bych šla já.Že máme dvě děti a mám sedět doma. Takže pro klid raději nejdu.Není to poprvé, je to normální. Myslím, že mě dost omezuje a po deseti letech manželství, to asi není normální.Přitom nikde nechodím, šest let jsem nikde nebyla jen s dětma na mateřské.Nevím, jestli jste se už s takovým problémem setkala a co dělat v takových situacích. Děkuji.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
manžel
Datum vložení:
15:54 23.12. 2009
dovoluji si taky reagovat na vaše téma a je fakt že tohle je dost obvyklé a není se za co stydět o tom mlivit,holt je to tak už nastavené že ženská když ma děti ma sedět doma u plotny.....musím se ho ale malinko zastat protože třeba ma o tebe strach aby s mu venku nezamilovala,bohužel znam takovy případ že ženská jednou vyjde z domu a odejde s prvním ktery se na ni usmal protože doma znala jen stereotyp a vše co pro chlapa dělala byla bez poděkování samozdřejmost....těžko ted radit rozhodně bych šla at se s tím smíří člověk ma taky pravo na přatele a svoje soukromí.to je problém většiny vztahů byt spolu pořad aneb jaky si to udělaš na začatku vzhatu tak to je

Vložil:
manžel
Datum vložení:
23:29 21.12. 2009
tak to jsem měla s mým bývalým to samé jak se narodily děti tak tvrdil že ženská od dětí má být doma.A to jsme měli dvě hlídací babičky k dispozici.Byl o deset let starší,období zábav a kamarádů už měl za sebou a chodit někam ho nebavilo.Nejdřív jsem se ptala jestli můžu někam jít a samozřejmě jsem pak nešla když jsem viděla jak se tváří.Ale jak jsem byla starší a děti větší tak už jsem se ptát přestala.Prostě jsem oznámila že jdu tam a tam a bylo to.Byl vždycky naštvaný a třeba čtrnáct dní se mnou nemluvil ale to on se naštval i kvůli blbinám takže nic nového.Nemyslete si že jsem lítala někde každou chvíli.Tak jednou dvakrát do roka třeba zrovna na sraz se třídou nebo na návštěvu ke kamarádce.Současný přítel je bohužel jak se ukázalo taky takový bubák co nikam nechodí ale toho se od začátku neptám.Řeknu jdu tam a tam nebo spíš jedu k našim vrátím se tehdy a tehdy a víc s ním nediskutuju.Naši bydlí od nás 200km takže je to taky tak 2x do roka.Kdo se moc ptá moc se dozví takže pokud víte jaký má na to názor tak se neptejte a dělejte si po svém.Nejste malé dítě abyste musela mít jeho souhlas.

Vložil:
Kubecova1
Datum vložení:
11:50 05.11. 2007
No pokud on chodí kam chve a Vás nepustí, tak je to blbé, pokud ale on sedí doma anikdy nikam nejde, tak mu ani nedojde, proč vy byste měla jít. Tak mu třeba nabídněte, že ho vezmete sebou a pak, že zase příště uděláte něco, co chce on. Jinak nevím, já prozatím takový problém nemám, tedyaspoň doufám.

Vložil:
martaj1997
Datum vložení:
10:45 05.11. 2007
Díky moc za rady, moc si toho vážím, že nejsem sama. Ale je to těžké, mluvit o tom nechce. Takže na sraz raději nepůjdu. Ještě jsem ho sama zorganizovala, jak se to dověděl, hrůza. Je hrozně hodný, ale v tom podivím. Možná se to do budoucna zlepší. Ale nic nechci lámat přes koleno. Jsem asi blbá, já vím, takhle se omezovat.Ale jak začnu chodit do práce, tak na akce chodit bohužel budu, tvrdí, že z práce co je něco jiného, tak pak si může mluvit co chce.

Vložil:
AnnaŠ
Datum vložení:
09:50 05.11. 2007
Mám úplně stejný problém, ale vždy když máme sraz, tak prostě vyrazím. Potom na mě vždycky bručí, ale časem se zas uklidní. Chce to prostě občas někam vyrazit a on si na to postupně taky zvykne.

Vložil:
indianka
Datum vložení:
09:30 05.11. 2007
Manžel,zdá se je dost omezený.Pokud s vámi nikam nechodí.Na srazy třídy,by se mělo chodit.Nic na nich není,zavzpomínat si na školní léta.Můj manžel,bývalý mě také nechtěl nikam pouštět,ani semnou nikam chodit.Důležité,je aby aspoň s vámi někam chodil,to je jedno kam.Vždyť zajít na nějakou dobrou večeři ve dvou,nebo na nějakou tůru,za sportem,to by se Vám a určitě i jemu moc líbilo. Trochu si zpestřit stereotip.Si s ním o tom promluvte,je třeba chodit mezi lidi.Ale samozřejmě,nic se nemá přehánět.Vše záleží na toleranci a smyslu vyslechnou toho druhého. A jestli on nechce,tak nemá právo vás omezovat.Taky potřebujete si odpočinout od dětí a odreagovat se.Mohl by to pochopit,jen se nehádat a mluvit o tom.

Vložil:
hagy
Datum vložení:
22:28 04.11. 2007
Asi to normální není, já to také zažila. Už jsme spolu 15 let a posledních pár let jsem si už párkrát vynutila to, že můžu na chvíli někam jít, i když se mu to nelíbí. Má řeči, ale právě proto občas (jednou za půl roku max.) někam na chvíli jdu. Mě třídní srazy nebaví, tak chodím třeba na posezení s kolegyněmi z práce. Zkuste opatrně trošku bojovat za svá práva. Nenásilně a pomalu. Třeba se to zlepší, jako u nás. Určitě bych nemohla přijít domů třeba v jednu ráno, ale na pár hodinek jít můžu. Samozřejmě vrátit se v domluvený čas a v pořádku. Nikdy z toho nebude asi nadšený, stejně jako ten můj, ale snad se stím smíří.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !