psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | nevěra - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Pavel
Datum vložení:
09:22 12.02. 2008
Poslední odpověď:
04.06.2008 20:14 hod.
Dotaz : nevěra
Zdravím ve spolek. Mám velký problém, který mi nedá spát. Před měsícem jsem se dozvěděl náhodou na emailu mé přítelkyně ( neznám heslo jen jsem dal tlačítko zpět..., kéž by se to nestalo...) že měla zřejmě poměr s mým kamarádem. Při začátku našeho vztahu jsem vyžadoval že když mi bude nevěrná, ať mi to řekne a můžem hledat řešení, protože nejsem naivní a vím že se to přihodí... Hlavně jsem nechtěl být za blbce který bude obelháván. Ale to se právě stalo. Nevím co mám dělat jsem zařízení společně, a jsme spolu 7 let. Kdyby mi byla jen nevěrná ale ona ho pořád chce ale on jí ne. O mě se vyjadřuje jako o kamarádovi. Strašně mě to zraňuje. Mám jí rád ale ztratil jsem v ní důvěru. Prosím poradte. Děkuji

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
adriana
Datum vložení:
20:14 04.06. 2008
Chodila jsem z klukem 3 roky po třech letech sme se rozešli protože začal hodně pít, týden který jsme spolu nechodili mě ztihl podvést a vyspal se z fetačkou...a ted mě chce zpět ale já mu nedokážu odpusti ale i přesto ho strašně moc miluju potřebovala bych poradit jak se s tim mám vyrovnat ..pořád na to musim myslet štítim se ho ale chtěla bych s nim i přesto být,a bojím se že bych mohla něco chytnout .předem děkuji za odpověd

Vložil:
Nera1
Datum vložení:
18:03 12.05. 2008
Ahoj, já sama jsem tohle nikdy nezažila a doufám, že mě to nikdy nepotká. Jen dle mého názoru. Myslím si, že nikdo (nebo aspoň málo kdo) nepodvádí z radostí. Většinou je to tak, že hledá nějaké východisko z partnerské krize. Je to špatné východisko, ale když nevíte jak dál ve vztahu a někdo kolem vás se oběví s milým úsměvem nebo vřelým objetím,tak nepřemýšlíte a myslíte, že ten druhý vám pomůže, že to bude lepší, ale dříve nebo později si uvědomíte, že to asi není to pravé ořechové. Nemůžu nikomu radit, každý si to musí v hlavě srovnat sám, ale myslím, že by si každý před nevěrou nebo rozchodem měl v hlavě přehrát, jaké to bylo na začátku vztahu. Jakou snahu, lásku, čas a péči investoval vybudovanému vztahu. Chce to vše zahodit????

Vložil:
Zuzana
Datum vložení:
11:36 23.04. 2008
Zdravím!! Mám velký problém 21.4 jsem omylelem otevřela příteluv soukromí email:( Nevedela sem,že je to jeho email protože se mi na lište objevila mala obalečka a ja myslela, že to je nějaký soubor.Když sem to ale otevřela videla tam jmeno jeho bejvalé už mi to nedalo a byla sem zvedava:(lituji toho dne žejdem to udělala!! Našla sem tam něco co mě strašně zranilo.Píše si už asi 1,5 roka se svoji byvalou.Muj přitel tam psal jak mu ona chybí jak to bylo krádne když spolu chodili.A ona zase, že lituje toho rozhodnuti co udelala a, že ho porad miluje,....atd.Dokonce tam psala i o me ze jdem zarlivka a at mě přitel nechá doma,že se ho chce dotýkat,objimat ho,...atd Ješte v ten večer sem to svému příteli řekla a on mi řekl,že to tak nemyslel že mě miluje a že to bylo jenom hecování a nic víc!!§ Ja už nevím co mám dělat jestli mu mám ještě věřit nebo ne:(Prosím poradte mi co mam dělat? děkuji Zuzana

Vložil:
anyk6
Datum vložení:
15:35 02.03. 2008
Ahoj, jenže myslíš si, že to jde všechno jenom tak nechat a vykašlat se na něj nebo v tomto případě na ni? Nejde, měla jsem stejný problém s přítelem, kdyby holka povolila, podvedl by mě s ní a mohla bych ze s sebou dělat cokoliv, mohla bych vypadat sebekrásněji ze dne na den a i když mě snad miluje, "jen tak" jak říká, by mě podvedl...

Vložil:
gugi
Datum vložení:
20:24 24.02. 2008
Ahojky,vím dobře,jak se cítíš,něco podobného jsem si zažila nedávno,jen opačně.Dozvěděla jsem se,že přítel,flirtuje se dvěma kolegyněma z práce,dost mě to dostalo.Byla jsem totálně na dně,ale musela jsem a hlavně jsem chtěla si sním otom promluvit.Snažil se to všelijak vymluvit.Plánovala jsem odchod.Jsme spolu 11let a máme 5ti letého syna,na jednu stranu jsem chtěla odejít,ale na druhou jsem nechtěla všechno co jsme spolu zažili hodit za hlavu,nikdy by mě nenapadlo,že bych byla schopná odpustit nevěru.Jednoduše řečeno,myslím,že nás to na jednu stranu ztmelilo víc k sobě,ale na druhou stranu moje důvěra v něj je velmi špatná.Buď se budu neustále užírat,kde a s kým je nebo to hodím za hlavu a jdu dál.Já šla dál a doufám,že toho nebudu litovat. Pokud tě ale nechce neponižuj se,i když je to těžké,někde je určitě ta pravá.

Vložil:
malajahoda
Datum vložení:
17:56 19.02. 2008
ahoj,většina zde říka promluvit si nebo rozchod,nic není buď a nebo problem bívá nekdy trochu hlubší,možna je třeba se zamyslet nad tim kde se stala chyba a kolik vinny na tom eseš sam,zaleží ti na ní a to je dobrý začatek,jsem pro aby věděla o tvem podezření a asi by jsi měl chtít vysvětlení,pak uvidíš co dal.někdy jde jen o fyzickou přitažlivost a to se da určitě nějak řešit.držim moc palečky,a přeji hodně štěstí.

Vložil:
jirklara
Datum vložení:
20:33 18.02. 2008
Také bych radila si o tom promluvit. Pokud ale přítelkyně opravdu chce jiného, není přece c řešit. taky bych se znovu zamyslela nad tím emailem. Psal jsi, že zřejmě měla poměr. Třeba jde o nedorozumění a "pouhé" flirtování virtuální. Promluvte si o tom. A přeju hodně síly.

Vložil:
eve69
Datum vložení:
20:44 15.02. 2008
radím ti rozchod. Určitě si najdeš někoho, kdo tě bude mít rád, nevěru si nezasloužíš.

Vložil:
Kačen
Datum vložení:
14:16 14.02. 2008
Známí prožili něco podobného, vyrovnaly se s tím, ale musíš jí říct co jsi zjistil, třeba se ani nemusíte rozejít, jde jen o to aby jsi věděl na čem jsi a podle toho teprve můžeš danou situaci řešit.

Vložil:
misana23
Datum vložení:
16:01 13.02. 2008
Ahoj, tady neni zadne MEZI. Ty ji musis rict, ze jsi se o tom dozvedel a dohodnout se co dal. Ja jsem sveho chlapa taky podvedla, a meli jsme spolu stejnou dohodu, ze si o tom rekneme, tak jsem mu o tom rekla. Cekala jsem, ze to spolu zkoncime. Par dnu jsme planovali rozchod, (taky zijeme ve spolecne domacnosti), ale kdyz doslo na vec, tak mi rekl, ze me vlastne vubec ztratit nechce, a zustali jsme spolu a jsme si verni. Teda myslim, ze prede mnou nic neskryva. Preju hodne stesti a dej vedet, jak jsi dopadl.

Vložil:
slunicko
Datum vložení:
04:44 13.02. 2008
No je to těžké, ale myslím si že když přitelkyně chce jiného nezůstávala bych s ní, zbytečně se trápit a stresovat...Je lepší najít si někoho jiného:)

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !