psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | Nevěra - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Veronika
Datum vložení:
15:53 31.08. 2008
Poslední odpověď:
17.03.2009 18:15 hod.
Dotaz : Nevěra
Dobrý den.Před týdnem jsem zjistila,že manžel má milenku.Ted říká,že se mnou už být nechce,že už ke mě pořes dva roky nic necítí.Měli jsme probémy jako v každém manželství.Ale pořád to jakoby klapalo do té doby než jsem objevila pravdu.Ted se uzavřel,je nervozní,ale zatím od nás odejít nechce.Ale nechce ani nic řešit o nic se snažit.Podle toho co jsem zjistila to s ní může být vážnější asi 4 měsíce.Pořád si píšou a občas někam na pár hodin zmizí.I ho mrzí to,že jsem se to dozvěděla.Ale tím jak jsem to zjistila,stal se z něj jinej člověk a je mu vše jedno.Jsme spolu 9 let a máme 8 letého syna.Spíme spolu dál.Nevím co dál dělat a jestli se dá ještě něco zachránit,když se tak uzavřel.Pro něj je to uzavřený,že za nějaký čas si najde byt a pak půjde.Ale pořád si říkám,si říkám kdyby to bylo jak on říká,že ke mě takovou dobu nic necítí a pak ještě toto zjištění-tak by přece dávno šel!?Možná si to namlouvám.Můžete mi prosím poradit?.Děkuji

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
15:57 31.08. 2008
Dobrý den, pokud se dá s manželem alespoň trochu promluvit, zkuste to. Do ničeho ho nenuťte, nic mu nevyčítejte, jen si reálně promluvte o současné situace a o tom, jak si to představuje dál. Doporučuji najít příčiny této situace. Bude-li tomu nakloněn, zajděte do manželské poradny, tam Vám poradí, jak postupovat dál. Pokud se Vám opravdu zdá, že manžel ještě není rozhodnutí, hledejte spolu příčinu, zda minulenku nemá třeba jen kvůli sexu, rozptýlení atd.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
držím Ti pěsti
Datum vložení:
18:15 17.03. 2009
přesně,jak tady holky napsaly, souhlasím s nimi.Pokud by chtěl odejít,dávno odejde.Člověk si nejvíce uvědomí,že mu něco chybí,až o to příjde.Málem Tě ztratil,uvědomil si to a nechce o Tebe přijít-to je dobře-teď ať Vám to klape.

Vložil:
nevěra
Datum vložení:
15:54 16.03. 2009
Hmm, tak to asi manžel neví co chce, že?Jestli tebe s vaším synem, nebo milenku. Jen se ti divím, jak můžeš spát s někým, kdo ti zahýbá s jinou?! Nadruhou stranu je dobře že se k tobě vrátil, že si uvědomil co chce ale za jakou cenu. Za tvé trápení. A co když to udělá za čas znovu? Ted ví, že mu odpustíš. No, nechtěla bych být v tvé kůži. My taky máme doma občas rozepře a i jsem několikrát zažila nevěru u bývalých partnerů takže to znám. Pokaždé jsem tomu ,,pánovi,, sbalila kufr a šel. Jak se říká,, důvěřuj ale prověřuj,, Na tvém místě,, spíš, hlídej jako pes u boudy. Držím pace!

Vložil:
Nevěra
Datum vložení:
08:59 16.03. 2009
Jsem vdaná 31 let a věřte že to mockrát nebylo a není lehké ,nevěru jsem přímo nezažila ale ,že byl manžel zamilovaný do mé kamarádky to vím ,přešla jsem to mlčením začli jsme se scházet bez jeho přítomnosti a vše přešlo ,i kdyby nějaký úlet měl nechci to vědět moc by mi to ublížilo i když vím ,že se to může stát jsme jenom lidé.A proto souhlasím s radou od millity buď lepší ,krásnější a pokud jen bloudí sám se o jistotu a stabilitu nepřipraví , je to jen chlap a ti mají rádi jistotu a pohodlí.Dík J.

Vložil:
Mockrát děkuji za rady
Datum vložení:
21:14 07.03. 2009
Mockrát Vám všem děkuji za rady.S manželem jsme se nakonec rozešli,ale jen na 5 dní.Už po druhém dni si uvědomil co stratil,prosil atd.,úplně vše jsme si vysvětlili a doted nám to klape.

Vložil:
ivpe
Datum vložení:
13:11 08.09. 2008
Já jsem to taky zažila.Nejdříve jsem se moc trápila,pak přišlo období,kdy jsem neustále křičela-vyčítala.....Nakonec jsem se uklidnila a začla na sobě pracovat.A věř mi,že to zabralo.Uvědom si,že máš veškerý trumfy v rukou Ty.Máš syna a domov.Každá zamilovanost přejde a on nakonec zjistí,že mu doma nic nechybí.Chce to jenom vydržet.Zkus to.Mě se to nakonec podařilo.Držím Ti palce.

Vložil:
millita
Datum vložení:
21:03 04.09. 2008
je to přesně tak, jak jsi níže psala..."si říkám kdyby to bylo jak on říká,že ke mě takovou dobu nic necítí a pak ještě toto zjištění-tak by přece dávno šel!?" on tímhle vlastně ospravedlňuje sám sebe.je zahnán do kouta,tak kolem sebe kope.pokud by to bylo horké, už by byl dávno pryč.ale on jen obyčejně ujel,po letech klidného přístavu mu zachutnalo čerstvé rozvlněné moře..vzrušení, adrenalin atd.myslím, že je sám tak zmaten, že se bojí cokoliv udělat.tak to vem do rukou a buď lepší,lepší,než tou, co jsi byla, krásnější, než tou co jsi byla a hlavně! lepší než ta, co tohle způsobila.srovnej si v hlavě,pokud to chceš dát do pořádku, co má rád, co miluje, co zbožňuje a co naopak ne.dej si čas a zamakej na tom.každé rozvlněné moře jednou přejde v klidný přístav, buď teda tím nejlepším klidným, krásným a kouzelným přístavem,nenuceně.on to zaregistruje, uvidíš.vím že to bolí,ale nedej se.vyhraj nad ní,i sama nad sebou.ať má nakonec chuť si za tohle jednou dát pár facek.držím ti palec

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !