psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | Nevim co si mam myslet - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Olesya
Datum vložení:
19:07 16.11. 2007
Poslední odpověď:
03.12.2007 13:13 hod.
Dotaz : Nevim co si mam myslet
Dobrý večer prosím o radu!jsem cizinka ale mam pritele čecha už jsme dva roky spolu.Je rozveden po rozvodu měl vstah z pani co ho pak opustila a vratila se k svimu manželu. ja jsem ho poznala když už byl sam!po čase co jsme bydleli spolu mimu priteli se ozvala ta pani a oznamila že čeka s nim ditě!já sem chtěla odejit ale pritel se se mnou rozejit nechtěl tak sem zustala...Problem začal byt když jsem otěhotněla...Pani mu neustale volala (i když porad bydlela z svim manželem)a chtěla aby se k ni muj pritel vratil že ma povynosti.Já jsem mu řikala aby si nechal udělat test DNA ale on nechce .., Ted už mame spolu syna 2roky a on jezdi za ni ja se trapim ale on se vymlouva na to že ma povynosti vuči ni a co cytim ja ho asi nezajma. Když jsem řikla že odyjdu tak mi řikl že mi neda syna že malý je občan česky republiky!!!!!!!!Porad brečim psychycki jsem na dně ale držimse kvuli malimu...Ted mi pritel řika že mě myluje že si mě vezme ale jak mu mam veřit?Když porad jezdi za ni!!!!!Potrebovala jsem se vypovidat tak znat mi otpustite že otravuji...Diki moc.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
martaa
Datum vložení:
13:13 03.12. 2007
Mílá Olesyo, Tvůj problém je značně komplikovaný. Myslím, že Tvůj přítel nemá pořádně jasno, proto je ve svých reakcích k Tomě vyhýbavý a věřím, že se stejně chová i k paní, za kterou jezdí. Důležité je, abys Ty sama zvážila, zda-li takový vztah má pro Tebe cenu. Sama to asi nezvládneš, proto Ti doporučuji navštívit poradnu. Jistě se nějaká v Tvém městě či blízkém okolí nachází. Základní poradenské služby jsou bezplatné. Tam Ti jistě poradí, jak postupovat dál, jak se k Tvému vztahu postavit. A o svého syna se neboj - jistě Ti v poradně poradí i z právního hlediska. Nenech se vydírat a ponižovat tím, že jsi cizinka, to není handicap!

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !