psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | partner - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
jitka
Datum vložení:
17:26 09.12. 2007
Poslední odpověď:
10.12.2007 17:21 hod.
Dotaz : partner
dobry vecer potrebuji poradit letos v srpnu me opustil pritel tyden pred svatbou prej to semnou uz nemohl vydrzet kvuli beznim hadkam..sel za sousedkou s kterou uz jednou byl 1rok a rozesel se s ni pry kvuli manzelovy ktery tam chodil..zhroutila jsem se totalne jelikoz vedel ze nemuzu mit deti a meli jsme zazadano o adopci kterou nam schvalili.tvrdil mi ze se sousedkou to bylo ze dne na den ze se potkaly po nasi hadce a zjistily ze tam neco je..byla jsem s nim 4roky a ona bydli hned naproti nam....je to mozne....i pres to co mi udelal jsem mu po rozchodu psala ponizovala se a zadna reakce nereagoval..nyni po trech mesicich mu sice pisi prvni ja ale reakuje ..nejdiv me nechtel videt a ted mi privezl dopisy a vubec mu to nevadilo..bavil se semnou jako by se nic nestalo..je fakt ze ho znam a pokud je s ni nenapise a kdyz je v praci napise mi promin nestiham mam toho moc v hlave...ale ja vim ze je to jinak....rekl mi az bude mit vic casu pujdem na kavu...mota mi hlavu a ja vubec nevim proc to dela..prosim vas muzete mi poradit co mam delat abych se neponizovala pisu mu totiz prvni...a proc to vlastne dela dekuji moc jsem uplne nestastna je fakt ze ho stale moc milujidekuji

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
andy224
Datum vložení:
17:21 10.12. 2007
Dobrý den, nemohu než jenom souhlasit s Indiankou. Podle mě se tak chová, jenom proto aby si dokázal, že je žádaný. Tenhle stav by se dal přirovnat, jak já velmi ráda používám, k joju - vy jste to jojo a on si s vámi pouze hraje, a co hůř baví ho to. Vy se stále vracíte díky setrvačnosti(nechcete se ho vzdát, což vám hodně ubližuje), ale on vás opět odhodí a vy jakmile si pískne tak za nim přijdete. Položte si tyto čtyři otázky: mám se ráda? mám to zapotřebí? chci ze sebou nechat manipulovat? stojí mi za to?

Vložil:
indianka
Datum vložení:
15:42 10.12. 2007
Věřím Vám,že je těžké odpoutat se od milované osoby.Čtyři roky se nedají jen tak vymazat.Hádky jsou všude,takže nevěřím tomu,že odešel jen kvůli hádkám.Vše ukáže čas a vy by jste měla začít myslet na sebe.Co je pro Vás nejlepší. Slepovat a myslet na někoho,kdo odchází od jedné k druhé,podle toho jak se mu to hodí,jen využívá?! Nepište mu a začněte žít!Po čase se najde člověk,který Vás ocení a bude Vás milovat!

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !