psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | partner - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
jitka
Datum vložení:
11:39 13.12. 2007
Poslední odpověď:
11.01.2008 15:05 hod.
Dotaz : partner
dobry den psala jsem vam muj pribeh ktery se mi stal v srpnu pritel me opustil tyden pred svatou sel za sousedkou ajine...dostala jsem od vas odpoved a vim ze mate pravdu..napsala jsem mu posledni sms ze koncim ze uz nemuzu a psat mu nebudu...napsal mi ahoj ozvu se az budu mit vice casu a muzem dat kavu kdyz budes chtit....proc mi to dela...on vi ze ho porad miluju...mota mi hlavu..vzdyt si vybral sel za sousedkou s kterou uz pred nejakymi lety byl..a vybral si sam proc to semnou neskonci tim mi ublizuje a ja stale doufam..prodal mi byt opustil me pred adopci nemuzu mit deti..adopci nam schvaliy a on se chova jako bych mu ublizila ja a jako by se nic nestalo...potrebuji vedet..je s ni stastny...me opustil a ja ho takhle z hlavy nikdy nedostanu..dekuji

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
helísek
Datum vložení:
15:05 11.01. 2008
souhlasim s Janninam! Vymazat číslo a nekontaktovat ho, to je jediné co opravdu pomůže, znám to. Taky jsem myslela že na přítele po rozchodu nedokážu zapomenout a život bez něj bude hrozný, ale nebylo to tak. Najednou jsem na něj přestala myslet a začla znova žít a teď je mi fajn! Tak hodně štěstí!!!

Vložil:
Chantal
Datum vložení:
19:00 16.12. 2007
Milá Jitko, věřím, že procházíš obdobím plným bolesti, ale udělej pro sebe důležitou věc. Nepiš mu! A to za žádných okolností. Do vašeho vztahu nevidím, ale, pokud mu dáš najevo, že je ti šumafuk, začne ti psát on. To je chlapská ješitnost. Potom záleží na tobě, jak se zachováš, ale neskákej mu ihned do náruče. Měj svou hrdost! Nikdo tě nikdy nenahradí, jsi jedinečná! Vyhrabej zpátky se pošlapané sebevědomí! Pokud se neozve, tak aspoň pochopíš, že i přesto jde život dál a dělej si často pro sebe radost. Něco si kup, zajdi se ven pobavit, využij každé chviličky, kdy ti bude líp. Taky jsem byla v podobné situaci. Která z nás ale nebyla? Hodně štěstí!

Vložil:
janninam
Datum vložení:
13:54 14.12. 2007
Milá Jitko. Takovým způsobem, že mu budete psát SMS a podobně na něj nikdy nezapomenete. Začněte se mít ráda. Vždyť takový chlap ani za to nestojí. Jestli máte kamaráky vyjděte si s nimi, dělejte co vás baví a zkuste na něj nemyslet. Nějhorší pro vás je, že bydlíte naproti bytu, kde bydlí on. Být vámi hodně se mu vyhýbám, hlavně si vymažu jeho telefonní číslo a pokusila bych se omezit veškerý kontakt s ním. Přeji hodně štěstí. J.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !