psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | rada - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
dáblice
Datum vložení:
12:04 16.02. 2008
Poslední odpověď:
08.10.2008 18:07 hod.
Dotaz : rada
Dobrý den chtěla jsem se zeptat a poprosit od vás radu,zamilovala jsem se do muže o 9.let staršího ale on je ženatý ale on o mě zájem asi nemá.Mám si sním o tom promluvit nebo to nemá cenu si sním ani promlouvat a mám to nechat být.To co cítím k němu když ho vidím jsem k nikomu ještě necítila a docela dost mě to trápí.Porad te mi co mám dělat

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Jana
Datum vložení:
18:07 08.10. 2008
nech ho být a neubližuj jeho vztahu s manželkou. najdi si sobě rovného - taky bys nebyla ráda, až budeš vdaná, aby se někdo snažil ti sbalit muže.

Vložil:
radulak
Datum vložení:
23:14 27.03. 2008
Zajímalo by mě, kolik Vám je let.. Nicméně at je to jak chce, od ženáčů ruce pryč.. jen s nimi ubýhají ta nejlepší léta, v naprosté většině případů se nikdy nerzvedou. Je to ztráta času. Navíc bořit manželství - zvlástě když jsou v něm děti - není nejlepším začátkem krásného vztahu. Věřte mi. To, co cítíte k tomuto muži, vám tento muž nemůže dát. Nechte to být a najdete si nekoho nezadaného. Nezdá se to, ale skvělých nezadaných mužů je dost a dost.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !