psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | sebevědomí - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Veronika
Datum vložení:
16:52 24.01. 2008
Poslední odpověď:
07.07.2008 17:36 hod.
Dotaz : sebevědomí
Dobrý den, mám problém s mým malým sebevědomím.Pořád mám pocit,že něco dělám špatně,někdy se už i dopředu bojím,že to prostě špatně udělám.Myslím si že nic neumím,že nikdy nic nedokážu atd. Je toho víc.Bojím se,aby to nezničilo vztah s mým suprovým přítelem,on si to o mě nemyslí.Ale já to tak prostě cítím.Děkuju aspoň za malinkou radu.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Berušinka
Datum vložení:
17:36 07.07. 2008
Bylo by skvělé, kdybste se nepodceňovala. V každém člověku je něco dobrého a špatného. Tak jak píšete, že máte skvělého přítele, určitě Vám bude u tohoto nápomocen, pokud Vám samozřejmě neříká,že nemáte dobré nápady,že nemumíte to ,nebo ono. Potřebujete mít jistotu, že i Vy máte rozum, máte dobré nápady a máte vedle sebe člověka, který Vám pomůže. Existuje spousta literatury, kterou jsem také četla.

Vložil:
lilith480
Datum vložení:
14:22 13.05. 2008
Nevím jak dlouho už tyto pocity máš,já jsem hodně dlouho měla hodně malé(spíše žádné)sebevědomí,doma mi říkali že jsem k ničemu a navíc mě ve škole šikanovali a měla jsem nadváhu a brýle,až na posledním školním výletě na základce jsem si musela sednout do kupé kde byli holky z jiné školy s kterými jsem se seznámila a od toho dne jsem si uvědomila že můžou být na světě lidi kterým nepřipadám jako nemožný nemehlo,začla jsem na sobě pracovat,začala jsem cvičit kalanetiku a sebevědomí mi pomalu narůstalo a v prváku už jsem byla schopná se seznamovat a chodit mezi lidi,na diskotéky a jiné věci kde se scházejí lidi,dřív jsem se kontaktu s lidmi vyhýbala a radši jsem se schovala ve svém pokojíčku. Myslím že máš spoustu dobrých vlastností,skus se podívat zpětně na svůj život co jsi dokázala a nedokázala a přijmout fakt že ani ty ani nikdo jiný na světě neumí úplně všechno a každý něco umí,každopádně jsi dokázala získat skvělého partnera,to není málo a určitě by s tebou nebyl kdyby jsi byla taková jak píšeš.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !