psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | Smrt - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
Romana
Datum vložení:
10:25 12.12. 2007
Poslední odpověď:
16.02.2008 09:01 hod.
Dotaz : Smrt
Dobrý den,mám takovej větší problém.Hrozně se bojím smrti,toho co se mnou bude,co se děje pak.Nemůžu z toho už měsíc spát a pořád na to myslím.Vím že se tomu nevyhnu a že je to součástí tohoto světa,ale i tak.Potřebuju poradit,jak se tohoto strachu zbavit.díky

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Marie
Datum vložení:
09:01 16.02. 2008
Jak sama píšete, bojíte se, protože nevíte, co s vámi potom bude. Ano, to je přirozené - bojíme se toho, co neznáme. Zkuste si tedy sehnat literaturu o tom, co se s námi stane PO smrti. Sežeňte si vícero různých teorií a prostě si vyberte tu, která je vám nejblíže - vždyť ono je to často to samé, jen jinak podané. Možná nejste typ člověka, který těmto naukám věří, ale jakmile si o tomto tématu zjistíte víc, nejspíš zjistíte, že to není až taková blbost - naopak. (Jak se říká, za pokus to stojí.) Třeba brzy dospějete k tomu, že smrt je vlastně nový začátek, a není tedy třeba se jí bát.. :) Vlastně se o tohle docela zajímám, kdybyste si o tom chtěla popovídat, klidně napište :)

Vložil:
Chantal
Datum vložení:
18:46 16.12. 2007
Romano, záleží, jak moc tě tento problém trápí. Nestyď se zajít si popř. k psychologovi, určitě ti to neublíží, naopak. Zjistily by se příčiny a pak by se dal strach odbourat. A co s náma bude potom? To nikdo neví. Smrt je jediná spravedlivá věc na tomto světě, čeká na každého z nás. A proto si tohoto daru "žít" užívej co nejvíc.

Vložil:
Kerry
Datum vložení:
16:53 15.12. 2007
Dokud se bojíš smrti, je to známka, že chceš žít a to je jen dobře. Dokud máš obavy o svůj život je to jen v pořádku. Zkus to nepřehánět a radovat se z každého dne. Žij svůj život tak, aby si nelitovala, že si jej promarnila přemýšlením o smrti. Jak říkám, dokud přemýšlíš o smrti tak žiješ, nezapomeň!

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !