psychologicka-poradna Poradna | Psychologická poradna | trest - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psychologická poradna

Psychologická poradna
Odpovědět na dotazZpět na téma Psychologická poradna


Vložil:
EVA
Datum vložení:
19:35 29.11. 2007
Poslední odpověď:
07.07.2008 17:28 hod.
Dotaz : trest
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda berete za adekvátní trest pro dítě v 5 -té třídě,opsat 5,5 stránky z knížky Robinson Crusoe.Dcera takový dostala ,protože nevěděla kde se čte.Mě to teda připadá dost ,protože ač jedničkářka tak ho psala přes 4 hodiny.Mě to teda zavání spíše šikanou nebo nezralostí paní učitelky,která teprve studuje.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Berušinka
Datum vložení:
17:28 07.07. 2008
tyto tresty jsou pod úroveň pedagogického pracovníka. Pracuji ve školství hezkou řádku let, ale takový trest jsem nikdy nikomu nedala. Mám za to, že takový pedagogický pracovník už ani nepatří do tohoto školství v dnešní době.Jesliže chce učitelka potrestat žáka, určitě ne, tímto stylem. Nemá to žádný efekt a už vůbec ne, že žáka bude inspirovat k lepším výsledkům. Žák z jejího předmětu dostane jedině mindráky a bude se snažit v jejích hodinách mít co největší absenci. Tento peagogický pracovník by si měl uvědomit, že dnešní školství je už úplně o něčem jiném.Pokud toto učitel nechápe a dává tresty jako za totality,nemá ve školství co dělat.

Vložil:
Chantal
Datum vložení:
19:16 16.12. 2007
Milá Evo, být váma, sjednám si s touto paní důležitou učitelkou schůzku a budu trvat na tom, že s tím nesouhlasím. Teď už je asi pozdě a dítko do smrti nezapomene, kde ho číst. Kdybyste ale i v budoucnu měla s ní problémy, rozhodně se neostýchejte zajít za ředitelem/ředitelkou školy.

Vložil:
pohořel
Datum vložení:
10:57 02.12. 2007
Taky se mi to zdá moc , vždyď takle toho mají v té škole hodně.Je to nepřiměřené.

Vložil:
weendy
Datum vložení:
07:39 02.12. 2007
velice opatrně,volit slova.A v případě,že to nepomůže přeskočit školní hierarchii(ta Vám nepomůže a dítě bude buzerované a trápené) a zeptat se přímo na oblastní Školské Inspekci -inspektorů,pak teprve bych jednala s vedením škly. Zažila jsem s dcerou neco podobného a od té doby,dávám za pravdu mému nebožtíku dědečkovi,bývalému řediteli Reálného Gymnázia,že kantor může vše.Známe to všichni na vlastní kůži a zakomplexovaných kantorek je spousta,které si řeší své problémy tímto způsobem

Vložil:
andy224
Datum vložení:
21:00 30.11. 2007
Dobrý dne vzhledem k tomu, že jsem student, tak o takových trestech vím také své, ale tenhle trest je dost přemrštěný zvlášť na pátou třídu. Zatím bych to nechala být, ale jestli by se to opakovalo, tak už bych se ozvala. Ale dala bych si pozor, na to jaký slovník zvolíte a slova, protože se může stát, že to bude pro vaše dítě ještě horší, v nejhorším případě si učitelka na vaše dítě zasedne. Rozhodnutí je na vás. Hezký den

Vložil:
falen
Datum vložení:
12:00 30.11. 2007
Mno asi už bych byl ve škole, to je trošičku moc né? Tak stránku maximálně. Jejda že nevěděla kde se čte. Kdo za to kdy dostal trest? Já co si pamatuji tak teda já nikdy. Maximálně že jsem musel číst víc než ostatní a nebo jsem musel něco odnést nebo přinést(pomůcky).

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !