rodinne-finance Poradna | Rodinné finance | - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodinné finance

Rodinné finance
Odpovědět na dotazZpět na téma Rodinné finance


Vložil:
Hana
Datum vložení:
12:31 23.01. 2008
Poslední odpověď:
18.03.2008 08:08 hod.
Dotaz :
Jsem matkou 6-ti dětí.Dvě dcery jsou už dospělé a studují. Další 4 děti jsou školou povinné. Muž je státní zamněstnanec a já po 17-ti leté mateřské se dostala na místo uklízečky v místní škole. Je to výhoda v tom, že nemusím nikam dojíždět, ale i tak je plat nic moc. Prosím poraďte. Někdy je to hrozné , vyjít s financemi. Poraďte, třeba příjdu na to, kde dělám chybu. Děkuji.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
markousek
Datum vložení:
08:08 18.03. 2008
Ahoj, v dnešní době 6 dětí. No to ti vůbec nezávidím.No bohužel pokud na to nemáte příjem,pokus se požádat maminky o starší věci po dětech a děti se můžou pokusit si najít brigádu a vy druhé zaměstnáni,bohužel žádnou jinou radu nemám.Přeju hodně štěstí a lásky.

Vložil:
llor
Datum vložení:
18:40 03.02. 2008
Těžko říct, o jakou radu žádáte. Promiňte, ale máte na dnešní poměrně těžkou, finančně náročnou dobu, nezvykle dost dětí. Musíte asi pravděpodobně finančně zainteresovat i je (ty starší).

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !