rodinne-finance Poradna | Rodinné finance | práce - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodinné finance

Rodinné finance
Odpovědět na dotazZpět na téma Rodinné finance


Vložil:
Hana
Datum vložení:
12:25 06.07. 2008
Poslední odpověď:
23.10.2008 09:29 hod.
Dotaz : práce
Dobrý den, neustále se mě nedaří najít práci. Nevím, kterým směrem se vydat.V jednom podniku získávám zkušenosti, ale doba smlouvy mě už končí. Prosím a radu. Děkuji.

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
12:50 06.07. 2008
Dobrý den, pokud se stále hledáte, je dobře, že alespoň nějakou práci máte a můžete si vyzkoušet, co Vás bude bavit, čím se budete moci také živit. Pokud Vám smlouva končí, jistě jsou možnosti, jak se domluvit se součastným zaměstnavatelem na jejím prodloužení, za zkoušku nic nedáte, hlavu Vám nikdo neutrhne, maximálně uslyšíte - bohužel, smlouvu Vám už neprodloužíme.
Doporučuji Vám prohlídnout si i nabídky uveřejněné na úřadu práce, špatná je myšlenka těch, kdo ÚP odsuzují, mnohdy tam firmy hledají opravdu kvalifikované zaměstnance. Pokud bydlíte ve větším městě, je dobré se také zaregistrovat u nějaké agentury, která práci nabízí. Už při osobním pohovoru třeba zjistíte, že je ve Vás něco, co hledáte, jen to sama nevidíte.
Důležité je, nezůstat stát, nebýt skeptický a hledat stále nové možnosti uplatnění se.
Přeji hodně úspěchů.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Jiťa
Datum vložení:
09:29 23.10. 2008
No já se teď taky rozhoduji, ne že bych byla bez práce, ale myslím si, že není dostatečně finančně ohodnocená, tak se dívám po jiné. Na internetu jsou dobré stránky správný krok, kde si zadáte místo bydliště a pak už jen čtete nabídky. Hodně štěstí!!

Vložil:
omega4
Datum vložení:
15:06 07.08. 2008
Taky jsem po škole pročesávala pracovní servery a rozesílala životopisy. Potom se mi osvědčilo obeslat přímo firmy. Práci jsem měla do 3 týdnů a nakonec jsem si vybírala, kam nastoupím. (Nastoupila jsem do firmy, která ani poptávku po zaměstnancích nikde neinzerovala. Tuto firmu jsem kontaktovala z vlastní iniciativy. Pracuji zde dodnes.) Hlavní je mít "dobře napsaný" životopis.

Vložil:
R.
Datum vložení:
20:41 14.07. 2008
Já taky schánáím práci,protože jak pracuji u soukromníka,tak to jeho jednání je opravdu síla.Ale nejhorší je,že dovolání není nikde.Nevém jak se mám k tomu postavit,protože zase skončit ze dne na den to taky nejde,když mám nějakou zodpovědnot.Mám i strach,že neseženu práci,dělám účtařinu.

Vložil:
kflrv
Datum vložení:
13:40 07.07. 2008
Dobrý den, mne se velice osvědčilo hledání práce na www.jobs.cz. Myslela jsem, že snad nenajdu práci už nikdy, ale na jobs jsou neustále nové nabídky, stačí párkrát za den sledovat a úspěch zaručen.Hodně štěstí.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !