rodinne-finance Poradna | Rodinné finance | tchýně - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodinné finance

Rodinné finance
Odpovědět na dotazZpět na téma Rodinné finance


Vložil:
Andrea
Datum vložení:
10:34 13.07. 2008
Poslední odpověď:
13.07.2008 10:43 hod.
Dotaz : tchýně
Dobrý den, moje budoucí tchýně si stále stěžuje, že vydělává málo a tak ji můj přítel dává peníze, ale ona kupuje zbytečnosti, které vůbec nepotřebuje. Nakoupí např. oblečení, které nikomu není. Co s tím?

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
10:43 13.07. 2008
Dobrý den,
v této fázi je opravdu nejlepší promluvit si velmi důrazně se svým partnerem. Vysvětlete mu a možná i názorně ukažte, jak si jeho maminka žije. Nebudete to mít jednoduché, kdo by chtěl vidět na svých rodičích něco špatného? Opravdu je důležité si s partnerem celou situaci vysvětlit a navrhněte mu, ať to jeden měsíc zkusí vydržet a peníze matce opravdu nedává a uvidí výsledek. Možná se zde i ukáže, jaký máte s partnerem vztah, zda společnou krizi spolu zvládnete překonat. Nedávejte mu žádná ultimáta, jen mu řekněte, že Vám to vadí a opravdu upřímně si to proberte. Pokud je Vás vztah pevný, posunete se směrem k vyřešení této věci, pokud tomu tak není, může se stát, že dá Váš přítel přednost mamince, což se občas stává. Držím palce.

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !