tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Helena
Datum vložení:
10:16 13.07. 2008
Poslední odpověď:
17.07.2008 19:26 hod.
Dotaz :
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli mi někdo poradí jak otěhotnět?Jedno dítě mám ale chceme druhé a delší dobu nám to nejde.

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
10:21 13.07. 2008
Dobrý den, žádný zaručený recept na otěhotnění neexistuje. Jako první Vám doporučuji návštěvu Vaší gynekoložky, aby zjistila, zda jste v pořádku a početí u Vás nic nebrání. Pokud tou delší dobou myslíte více než 3-4 roky, rozhodně by Vás i manžela měla lékařka poslat na podrobnější vyšetření, s přibývajícím věkem může být problém i s aktivitou spermií. Pokud jste ale na otěhotnění velmi fixována, možná za to může i psychika. Doporučuji vypnout, nemyslet na to. Věnujte se prvnímu potomkovi, s manželem si udělejte příjemný večer při svíčkách.
Přeji Vám hodně štěstí.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
SVATA
Datum vložení:
19:26 17.07. 2008
ZKUS S MANŽELEM UŽÍVAT VITAMÍN E 400 , JÁ JSEM PO MĚM OTĚHOTNĚLA,ANIŽ BYCH CHTĚLA A TOHO UŽÍVAL JEN MANŽEL.

Vložil:
Lionela
Datum vložení:
15:56 16.07. 2008
Ráda bych, aby každá žena nemusela přemýšlet nad početím potomka. Již mnohým z nich se stalo, že přílišná touha vedla pouze k oddálení početí. Mozek je zkrátka mrška. Jsou známé i případy, kdy žena přestala menstruovat a objevil se jeden či více příznaků těhotenství, ale i přes to se jednalo jen o planý poplach. Teprve ve chvíli, kdy jsme ochotni se smířit s tím, že dítě zkrátka není nejdůležitějším bodem v životě se vše rázem otočí a těhotenství je tu.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !