tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
andrea
Datum vložení:
13:31 07.07. 2008
Poslední odpověď:
15.07.2008 11:04 hod.
Dotaz :
dobrý den,chci se zeptat,když žena bere antikoncepční pilulky a i přesto otěhotní,např.ze zapomění prášku atd.,může plod v pořádku donosit?Nebo se podstupuje potrat z důvodů toho,že by dítě nemuselo být v pořádku když má žena v sobě hormony z pilulek?Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
13:39 07.07. 2008
Dobrý den, potrat v tomto případě není rozhodně na místě. Pokud si zapomenete jednou vzít prášek a druhý den si ho vezmete, rozhodně to není důvod k tomu, přijít do jiného stavu. Pokud žena přesto otěhotní, důvody je třeba hledat někde jinde. Hned na začátku těhotenství každá žena podstupuje mnoho vyšetření a testů, je dobré, na tento fakt ošetřujícího lékaře upozornit a věnovat větší pozornost i vývoji miminka.
Vaše Chytrá Žena

Odpovědi čtenářů

Vložil:
pp
Datum vložení:
11:04 15.07. 2008
Dobrý den, přesně popisujete můj případ. Taky jsem zapomněla a vynechala 1 pilulku v 1. týdnu užívání, otěhotněla jsem, podstoupila mnoho vyšetření a testů (jako každá maminka) a dnes se radujeme s manželem z nádherné zdravé roční dcerky.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !