tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | ani menstruace ani mimčo - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Kateřina
Datum vložení:
14:22 29.09. 2008
Poslední odpověď:
30.09.2008 08:59 hod.
Dotaz : ani menstruace ani mimčo
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 3 měsíci jsem vysadila HA, menstruace trošku zlobila,že se objevila po skončení men. za 2 dny znova,ale jen na 2 až 3 dny a teď od 2.9. se mi neobjevila vůbec,měla jsem i dost citlivé prsa což se mi nikdy nestávalo. Snažíme se o mimčo a tak jsem si dneska dělala těhotenský test a bohužel mi vyšel negativně :-( . Nevim co si mám o tom myslet. Nemáte někdo podobné zkušenosti nebo,že bych si test dělala příliš brzy...

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
14:29 29.09. 2008
Dobrý den, jak jsem již několika čtenářkám psala. Po vysazení HA mají některé ženy prosblém s pravidelnou menstruací, některé ženy ovlivní i slabé nachlazení apod. (což z dob, kdy jste antikoncepci brala samozřejmě neznáte).Snažte se při milování zapomenout na to, že to děláte proto, že chcete miminko. Více relaxujte, na mimčo nemyslete. Těhotenský test má smysl dělat až po cca 10ti dnech od početí, ale po takto krátké době někdy také být pravdivý nemusí. Doporučuji vyčkat na další cyklus, pokud se nedostaví, udělejte si těhotenský test - v té době už bude opravdu velmi věrohodný. Držíme palce.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
maci
Datum vložení:
08:59 30.09. 2008
Kateřino, já si taky jednou myslela, že jsem těhotná a test byl negativní, a přesto jsem byla... opravdu počkejte, nepřehánějte to s léky, kdybyste byla opravdu, a za 4 dní si udělejte znovu... :-)

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !